Kde koupit Hitachi 7K250?

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
BuBu
Začátečník
Začátečník

Kde koupit Hitachi 7K250?

Příspěvek od BuBu »

Nemate nekdo tip kde se da koupit HDD Hitachi 7K250 v serial ATA provedeni? Myslim nejaky obchudek v praze nebo online obchod ale ne velkoslad. Mate s timto typem nekdo zkusenosti?
KuKla

Příspěvek od KuKla »

CC má zatim jen 80GB verzi tuším, ale asi do týdne by je měl mít ve všech verzích Radim Štěpanec (www.rsc-computers.cz).
BuBu
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od BuBu »

KuKla píše:CC má zatim jen 80GB verzi tuším, ale asi do týdne by je měl mít ve všech verzích Radim Štěpanec (www.rsc-computers.cz).
Budu si to hlidat - diky.
BuBu
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od BuBu »

asi jsem dost neinformovany, neznam CC, jakou maji www adresu?
KuKla

Příspěvek od KuKla »

BuBu píše:asi jsem dost neinformovany, neznam CC, jakou maji www adresu?
www.czechcomputer.cz :)
Butcherson
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Kde koupit v Brně?

Příspěvek od Butcherson »

Zdravim!Nevite prosim nekdo kde tento disk koupit v Brně?Nevim jestli posilat disk postou je to prave orechove...
Díky moc!
Paja
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paja »

resim stejny problem, HITACHI se do brna sice dostalo ale co jsem nasel tak pouze 80GB....a to do SOFTCOMU a TSbohemie , takze to asi dopadne ze opet bude objednavka do CZECHCOMPUTERS.....posty bych se ani tak moc nebal, kdyby nahodou se tam objevil BB atd. tak mas pravo na reklamaci atd. ale uznavam ze je to zbytecna prace navic.... :(

And ye shall know the truth and the truth shall make you free
BuBu
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od BuBu »

Na CC uz maji vsechny velikosti disku v sata provedeni.
Paja
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paja »

vzhledem ke spadnuti ceny o 13%!!!!! u Czechcomputer myslim ze neni o cem premyslet a koupit 160GB s 8MB cache za 4333Kc s DANI!!!!!!! z puvodnich temer 5000Kc tedy nastal opravdu slusny pokles....za takovou cenu stoji i risknout postu :wink:

mild@
Nováček
Nováček

pošta

Příspěvek od mild@ »

No já sem kupoval u CC IBM IC35L120AVV207-1 na konci srpna poštovný stálo jen 100Kč .... a už má za sebou 1500 hodin provozu
A nebojte se, že by se mu cestou něco stalo... Přišel v krabici pekně uloženej ve skartovaným papíru.
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

PAJA píše:vzhledem ke spadnuti ceny o 13%!!!!! u Czechcomputer myslim ze neni o cem premyslet a koupit 160GB s 8MB cache za 4333Kc s DANI!!!!!!! z puvodnich temer 5000Kc tedy nastal opravdu slusny pokles....za takovou cenu stoji i risknout postu :wink:
Koupil jsem vcera posledni kousek co byl skladem :oops:
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
Paja
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paja »

tak ja jsem koupil ten predposledni :oops: objednaval jsem to ve stredu kolem poledne a ve ctvrtek ve 14.00 zvonila postacka (bohuzel jsem nebyl doma) takze jsem dnes rano beze na postu a uz to mam doma...

chlapci z CC si u me fakt splhli protoze jak to bylo krasne zabalene v krabici od EPOXU 8rda3+ PORADNE OBALENE ze by ani pad z 10m tomu nic neudelal....chlapci jen tak dal :wink:

Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

PAJA píše:tak ja jsem koupil ten predposledni :oops: objednaval jsem to ve stredu kolem poledne a ve ctvrtek ve 14.00 zvonila postacka (bohuzel jsem nebyl doma) takze jsem dnes rano beze na postu a uz to mam doma...
chlapci z CC si u me fakt splhli protoze jak to bylo krasne zabalene v krabici od EPOXU 8rda3+ PORADNE OBALENE ze by ani pad z 10m tomu nic neudelal....chlapci jen tak dal :wink:
Taky je musim pochvalit, zabaleny to bylo perfektne, akorat mi to nemuseli davat do krabice od Gigabytu :twisted: Ja to objednaval az ve ctvrtek.
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
Paja
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paja »

jen takova perlicka: kamarad to dostal (uz nevim co objednaval) v krabici od zmrzliny :-) takze uz i vime cim se tam krmi cely den :wink:

Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Czechcomputer je jedna z mála firem, kde Vám po sestaveni PC nedaji krabice ke komponentům.
Když jsem je chtěl, tak mi řekli, že jsem jim to měl říct předem.
Tohle mi příjde dost neseriózní jednání. Měli mě na to upozornit, že si krabice nechávaj. Takže jsem k svýmu Asusu viděl krabici jen na obrázku :sad:

Teď už vím podle vašich přízpěvků, jak to s nima dopadlo.
Jinak jsem s touhle firmou spokojen až na některý drobnosti.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“