iPhone 8 - výměna zadního skla
Moderátor: CageJ
- Donic
- Mírně pokročilý
iPhone 8 - výměna zadního skla
Chtěl bych se zeptat, zda má někdo zkušenost s výměnou zadního skla u iPhone 8…I když ho dcera měla v několika pouzdrech, přesto k rozbití (popraskání) zadního skla u iPhone 8 došlo. Zkušenost s tím bohužel nemám a určitě bych se do toho nechtěl sám a ručně pouštět….Takže nějaký servis - vyplatí se to dát do značkového servisu jako je iWant nebo jaké by jste mi doporučili jiné možnosti? Případně na kolik Kč ta výměna zhruba vychází…Díky
- johhnymlatic
- Začátečník
Re: iPhone 8 - výměna zadního skla
Sám jsem to nezkoušel, ale nabízí to Mobilní pohotovost jen to maj teda pěkně mastné a iwant to podle stránek dělá jen u 12+ a chtějí za to ještě víc.
CPU: AMD RYZEN 7 5800x, MB:ASUS Prime B550-plus GK: AMD RX570 RAM:16GB PSU:Seasnonic G12 550w Case: Zalman S2
- slamozrout
- Nováček
-
Ahoj,
nic těžkého to není a dá se to udělat doma. Zadní kryt se ohřeje, musí povolit lepidlo, a pak menší silou odlepit. Pozor na bezdrátové nabíjení.
Třeba na youtube je spousta videi, namátkové třeba:
https://www.youtube.com/watch?v=iZVX_Ybg4wA
nic těžkého to není a dá se to udělat doma. Zadní kryt se ohřeje, musí povolit lepidlo, a pak menší silou odlepit. Pozor na bezdrátové nabíjení.
Třeba na youtube je spousta videi, namátkové třeba:
https://www.youtube.com/watch?v=iZVX_Ybg4wA
- Donic
- Mírně pokročilý
Díky za rady. Díval jsem se na to video...Možné to není těžké, ale bude to chtít určitě jistou zručnost...Nicméně daný iPhone 8 je ještě pár měsíců v záruce, tak možná se do toho zatím pouštět asi nebudu. Udělám si nějaký průzkum ohledně ceny a uvidím.
- Donic
- Mírně pokročilý
No, zkusil jsem udělat takový menší průzkum a oslovit nějaké servisy iPhone...Z čeho jsem asi nejvíce "v šoku", tak to je reakce značkového iWantu - "Výrobce bohužel výměnu zadního skla neumožňuje. Opravu řeší výměnou celé jednotky v rámci Exchange programu v ceně 11 990,- Kč". Tak to je alespoň pro mě docela síla...neboť za tyto peníze mohu koupit úplně nový iPhone SE 2020, který v rámci srovnatelných parametrů má min. lepší procesor Apple A13 Bionic...Zřejmě jsem ten Exchange program úplně nepochopil...