PS mate nekdo reseni
Wifi: problem s lipou
Moderátor: Don
- Nick
- Začátečník

-
Wifi: problem s lipou
Mam antenu Andrew 24dBi, muj provider stavi novy bod s AP asi 600metru odeme. na trase se mi micha jedna kosata lipa (Lidl jsem nevolal
, jaka je sance ze ji "propalim" preci 24dbi neni slabota
PS mate nekdo reseni
PS mate nekdo reseni
- sket
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Hajs
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Nick
- Začátečník

-
Pujde to????
Ted jsem pozoroval a vidim strechu vodojemu a horni pulku elektrickeho sloupu a ta antena je presne v tech mistech.Problem je v tom ze ta antena nijak barevne nezari reps. na tu dalku splyva jeji barva skoro s oblohou. Myslim ze by to melo jit
- Nick
- Začátečník

-
Pujde to????
Ted jsem pozoroval a vidim strechu vodojemu a horni pulku elektrickeho sloupu a ta antena je presne v tech mistech.Problem je v tom ze ta antena nijak barevne nezari reps. na tu dalku splyva jeji barva skoro s oblohou. Myslim ze by to melo jit
- pan-x
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- wolfstone
- Začátečník

-
Pojede.
Ja byl pripojenej na vysilac ktery jsem nevidel, byl skryt za velkym Javorem, tedy jeho tremi vetvemi. A jelo to.
Na inet to v pohode stacilo.
Sice signal byl very very shit
ale dej panbuh za to
Akorat kdyz prsi tak musis pocitat s tim ze inet nebude no. ale zalezi jak moc.
Jo mel jsem natenu 24
Ja byl pripojenej na vysilac ktery jsem nevidel, byl skryt za velkym Javorem, tedy jeho tremi vetvemi. A jelo to.
Na inet to v pohode stacilo.
Sice signal byl very very shit
Akorat kdyz prsi tak musis pocitat s tim ze inet nebude no. ale zalezi jak moc.
Jo mel jsem natenu 24
- krizovka
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Bud to propálit silnou anténou nebo bych to nebral.Bude to dost náchylné na počasí a na roční období.
CPU: Pentium 4 3.0GHz Cooler Master Hyper 48 KHC-L91-U2 MB:ASUS P4P800 SE VGA:Asus 6600 GT/TD RAM:2x 1024 DDR 400Mhz Kingston(DualChannel) HDD:640GB Western S-ATA 16MB MECHANIKA:DVD+CDRW NET:Wifi 3/2 ZDROJ:Fortron 350W 12cm ventilátor SATA MYŠ:Logitech MX 1000 laser
- Scorp
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Nick
- Začátečník

-
Prubnout to?
No vzhledem k tomu ze jsem napojeny na AP ktere je 8km daleko a je na komine a vidim horni pulku komina,vysilac je skryty takze kolik ma signal nevim, vetsi mlha a misto obvyklych 2 -3% vypadku mam tak 20%
A tohle je na 600m s 24dBi antenou v nezrusenym prostoru?
A tohle je na 600m s 24dBi antenou v nezrusenym prostoru?