Jake repra primarne na hudbu?
Moderátor: CageJ
- NeMeM9aA
- Začátečník

Jake repra primarne na hudbu?
Schanim nejaka repra ke svemu kompu. Primarne na mp3, obcas nejakou tu gamesu ci filmik. Ze zacatku jsem premyslel o Genius HT pak o Gembird WCS-YF-1A, ktere tady tak hezky chvalite - ale pak jsem se docetl, ze ani jedna nejsou vhodna na hudbu - pak jsem nasel recenzi na Logitech Z-5500 na THG, kde je celkem chvali - Ma nekdo zkusenost?
Jako druha moznost se mi zacala jevit opusit 5+1 a poridit o to kvalitnejsi 2.1 sestavu - napr. LOGITECH Z-3?. Nebo mam spis hledat neco pro hifisty? (od toho me vcelku odrazuje to, ze nemam prave nejlepsi hudebni sluch, rozmery (mam na to jen 1 stul:) a ceny se mi zdaji uz trosku mimo me moznosti. (chtel bych neco tak do 10k - cim mene tim lepe:) )
Dik za vase nazory.
Jako druha moznost se mi zacala jevit opusit 5+1 a poridit o to kvalitnejsi 2.1 sestavu - napr. LOGITECH Z-3?. Nebo mam spis hledat neco pro hifisty? (od toho me vcelku odrazuje to, ze nemam prave nejlepsi hudebni sluch, rozmery (mam na to jen 1 stul:) a ceny se mi zdaji uz trosku mimo me moznosti. (chtel bych neco tak do 10k - cim mene tim lepe:) )
Dik za vase nazory.
- Blboun.nejapny
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
RE:Repro pro hudbu
Pokud chceš repráky predevším na hudbu, tak určitě nekupuj GENIUS HT ty nejsou ideální na poslech hudby, to už je určitě lepší ten Gembird WCS-YF-1A. LOGITECH z-5500, jsou určitě na hudbu nejlepší, vždyť to jsou jedny z nejlepších repráků vůbec, ale připadá mi že spojuješ jablka s hruškami, ty LOGITECH jsou v úplně jiný cenový hladině než zmiňovaný GEMBIRD a GENIUS a i LOGITECH z-3, ten bych Ti asi moc nedoporučoval, má slabý výkony, to raději trochu přidat a koupit si LOGITECH z-2200, ty budou určitě na hudbu super, certifikace THX je zárukou.
AMD Athlon 2400+,MSI KT600 Delta Fisr,nVidia GeForce 5600,Seagate 120Gb 8MB Cache,Leadtek Winfast Deluxe,Toshiba 5112,Toshiba M1802,
- NeMeM9aA
- Začátečník

Re: Jake repra primarne na hudbu?
U tech logitechu nemam hlavne duveru v ty plastove satelity. MDF drevotriska by mela uz jen z principu znit lepe ne?
- karf
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
jeslti chceš repro primárně na hudbu, tak si kup 2 aspoň 30l bedny a odpovídající zesilovač. Můžu doporučit třeba Conrad Raveland 2008 + nějakej 2x50w 8ohm zesilovač. S 2.1 nebo 5.1 nikdy kvalitního čistého a vyváženého zvuku "primárně na hudbu" nedocílíš
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
souhasim s kafrem... do 10000 musis sehnat v hudebnim bazaru dost slusny jety zesak a mozna a k tomu pripojis treba nejaky regalovy missionky a vsechny 5.1 a 2.1 co jsi tu jmenoval muzou jit domu,...
nedavno tady prodaval zdenekxy Creative Gigaworks (takovy ty za 11000)
kolem 7500... by uz tak spatne hrat nemusely.
treba je jeste ma. zkus mu napsat.
kolem 7500... by uz tak spatne hrat nemusely.
- NeMeM9aA
- Začátečník

No s tim bazacem je to problem, protoze nejsem z vetsiho mesta, takze mam pomerne omezene moznosti (navic moje znalosti dane problematiky je minimalni).ICE píše:souhasim s kafrem... do 10000 musis sehnat v hudebnim bazaru dost slusny jety zesak a mozna a k tomu pripojis treba nejaky regalovy missionky a vsechny 5.1 a 2.1 co jsi tu jmenoval muzou jit domu,...
kolem 7500... by uz tak spatne hrat nemusely.treba je jeste ma. zkus mu napsat.
Jinak k tem missionkam - prochazel jsem forum a narazil jsem na link na obchod, ktery jsi sem kdysi hodil - Vypadaji fakt dobre - velikostne to taky celkem jde (bouzel si nemuzu dovolit nejake 50l bedny), ale rozsah je tak od 65Hz - ma to dostatecne basy?
- NeMeM9aA
- Začátečník

- zdenekxy
- Začátečník

Jo ale prodal jsem je za 6 500,-ICE píše:souhasim s kafrem... do 10000 musis sehnat v hudebnim bazaru dost slusny jety zesak a mozna a k tomu pripojis treba nejaky regalovy missionky a vsechny 5.1 a 2.1 co jsi tu jmenoval muzou jit domu,...
kolem 7500... by uz tak spatne hrat nemusely.treba je jeste ma. zkus mu napsat.
Audio : M-Audio Revolution & Musical Fidelity X-CANv3 & Sennheiser HD 650
Music : Classical - Nicolò Paganini, Ludwig Van Beethoven, Franz Joseph Haydn, Antonio Vivaldi, Johann Sebastian Bach
Music : Classical - Nicolò Paganini, Ludwig Van Beethoven, Franz Joseph Haydn, Antonio Vivaldi, Johann Sebastian Bach
- zdenekxy
- Začátečník

Škoda za ty peníze (10 000,-) bys koupil slušný studioví monitory, a zvuk by byl podstatně lepší než cokoli od těch patlalů v LogitechuNeMeM9aA píše:Tak jsem si bouzel musel pripustit, ze nejsem zadny audiofil a zvolil jsem cestu nejmensiho odporu. Objednal jsem si logitech Z-5500. Doufam, ze toho nebudu moc litovat (nejspis ne, protoze nevim co to je kvalitni zvuk). Dik za snahu poradit mi.
Audio : M-Audio Revolution & Musical Fidelity X-CANv3 & Sennheiser HD 650
- NeMeM9aA
- Začátečník