Jake repra primarne na hudbu?

Vše kolem srovnání a rad s nákupem zvukových zařízení.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
NeMeM9aA
Začátečník
Začátečník

Jake repra primarne na hudbu?

Příspěvek od NeMeM9aA »

Schanim nejaka repra ke svemu kompu. Primarne na mp3, obcas nejakou tu gamesu ci filmik. Ze zacatku jsem premyslel o Genius HT pak o Gembird WCS-YF-1A, ktere tady tak hezky chvalite - ale pak jsem se docetl, ze ani jedna nejsou vhodna na hudbu - pak jsem nasel recenzi na Logitech Z-5500 na THG, kde je celkem chvali - Ma nekdo zkusenost?

Jako druha moznost se mi zacala jevit opusit 5+1 a poridit o to kvalitnejsi 2.1 sestavu - napr. LOGITECH Z-3?. Nebo mam spis hledat neco pro hifisty? (od toho me vcelku odrazuje to, ze nemam prave nejlepsi hudebni sluch, rozmery (mam na to jen 1 stul:) a ceny se mi zdaji uz trosku mimo me moznosti. (chtel bych neco tak do 10k - cim mene tim lepe:) )

Dik za vase nazory.
Blboun.nejapny
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

RE:Repro pro hudbu

Příspěvek od Blboun.nejapny »

Pokud chceš repráky predevším na hudbu, tak určitě nekupuj GENIUS HT ty nejsou ideální na poslech hudby, to už je určitě lepší ten Gembird WCS-YF-1A. LOGITECH z-5500, jsou určitě na hudbu nejlepší, vždyť to jsou jedny z nejlepších repráků vůbec, ale připadá mi že spojuješ jablka s hruškami, ty LOGITECH jsou v úplně jiný cenový hladině než zmiňovaný GEMBIRD a GENIUS a i LOGITECH z-3, ten bych Ti asi moc nedoporučoval, má slabý výkony, to raději trochu přidat a koupit si LOGITECH z-2200, ty budou určitě na hudbu super, certifikace THX je zárukou.
AMD Athlon 2400+,MSI KT600 Delta Fisr,nVidia GeForce 5600,Seagate 120Gb 8MB Cache,Leadtek Winfast Deluxe,Toshiba 5112,Toshiba M1802,
NeMeM9aA
Začátečník
Začátečník

Re: Jake repra primarne na hudbu?

Příspěvek od NeMeM9aA »

U tech logitechu nemam hlavne duveru v ty plastove satelity. MDF drevotriska by mela uz jen z principu znit lepe ne?
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

jeslti chceš repro primárně na hudbu, tak si kup 2 aspoň 30l bedny a odpovídající zesilovač. Můžu doporučit třeba Conrad Raveland 2008 + nějakej 2x50w 8ohm zesilovač. S 2.1 nebo 5.1 nikdy kvalitního čistého a vyváženého zvuku "primárně na hudbu" nedocílíš
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

souhasim s kafrem... do 10000 musis sehnat v hudebnim bazaru dost slusny jety zesak a mozna a k tomu pripojis treba nejaky regalovy missionky a vsechny 5.1 a 2.1 co jsi tu jmenoval muzou jit domu,...

nedavno tady prodaval zdenekxy Creative Gigaworks (takovy ty za 11000)
kolem 7500... by uz tak spatne hrat nemusely. :lol: treba je jeste ma. zkus mu napsat.
NeMeM9aA
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od NeMeM9aA »

ICE píše:souhasim s kafrem... do 10000 musis sehnat v hudebnim bazaru dost slusny jety zesak a mozna a k tomu pripojis treba nejaky regalovy missionky a vsechny 5.1 a 2.1 co jsi tu jmenoval muzou jit domu,...

kolem 7500... by uz tak spatne hrat nemusely. :lol: treba je jeste ma. zkus mu napsat.
No s tim bazacem je to problem, protoze nejsem z vetsiho mesta, takze mam pomerne omezene moznosti (navic moje znalosti dane problematiky je minimalni).
Jinak k tem missionkam - prochazel jsem forum a narazil jsem na link na obchod, ktery jsi sem kdysi hodil - Vypadaji fakt dobre - velikostne to taky celkem jde (bouzel si nemuzu dovolit nejake 50l bedny), ale rozsah je tak od 65Hz - ma to dostatecne basy?
NeMeM9aA
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od NeMeM9aA »

Tak jsem si bouzel musel pripustit, ze nejsem zadny audiofil a zvolil jsem cestu nejmensiho odporu. Objednal jsem si logitech Z-5500. Doufam, ze toho nebudu moc litovat (nejspis ne, protoze nevim co to je kvalitni zvuk). Dik za snahu poradit mi.
zdenekxy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od zdenekxy »

ICE píše:souhasim s kafrem... do 10000 musis sehnat v hudebnim bazaru dost slusny jety zesak a mozna a k tomu pripojis treba nejaky regalovy missionky a vsechny 5.1 a 2.1 co jsi tu jmenoval muzou jit domu,...

Jo ale prodal jsem je za 6 500,- :x :x . Holt za blbost se platí :lol: . Teď jedu bez kompromisu, sluchátka Sennheiser HD 650 a zesilovač Musical Fidelity X-CANV3 a to je zvuk !!! 8) !!! A až koupím CD player asi Vincent CD S6 vše čistá třída „A“, tak to bude teprv dotek dokonalosti :) .
Audio : M-Audio Revolution & Musical Fidelity X-CANv3 & Sennheiser HD 650
Music : Classical - Nicolò Paganini, Ludwig Van Beethoven, Franz Joseph Haydn, Antonio Vivaldi, Johann Sebastian Bach
zdenekxy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od zdenekxy »

NeMeM9aA píše:Tak jsem si bouzel musel pripustit, ze nejsem zadny audiofil a zvolil jsem cestu nejmensiho odporu. Objednal jsem si logitech Z-5500. Doufam, ze toho nebudu moc litovat (nejspis ne, protoze nevim co to je kvalitni zvuk). Dik za snahu poradit mi.
Škoda za ty peníze (10 000,-) bys koupil slušný studioví monitory, a zvuk by byl podstatně lepší než cokoli od těch patlalů v Logitechu :( .
Audio : M-Audio Revolution & Musical Fidelity X-CANv3 & Sennheiser HD 650
Music : Classical - Nicolò Paganini, Ludwig Van Beethoven, Franz Joseph Haydn, Antonio Vivaldi, Johann Sebastian Bach
NeMeM9aA
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od NeMeM9aA »

zdenekxy píše:Škoda za ty peníze (10 000,-) bys koupil slušný studioví monitory, a zvuk by byl podstatně lepší než cokoli od těch patlalů v Logitechu :( .
No, uz mam objednano. Nezbyva mi nic jineho, nez doufat ze skutecne nemam dobry sluch a budu si myslet ze ty logitechy hrajou dobre :(
Odpovědět

Zpět na „Rady s nákupem a porovnání“