pomoc při výběru optické myšky

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
bigbalu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

pomoc při výběru optické myšky

Příspěvek od bigbalu »

mám doma zatím takovou tu klasiku Genius NetScroll+ Eye a chtěl bych prostě něco jiného a taky se mi zdá, jako by už měla odejít do věčných lovišť 8-)

moje přání:
- aby se mi dobře držela, měla prostě fajn tvar, nepotrpím si na výstřednosti, spíše aby splňovala praktické použití
- černá nebo tmavá barva (chtěl bych začít vše ladit do černé barvy :) )
- modrá dioda (to je pro mě docela důležité, ta stávající červená se už přestala líbit)
- měla by mít kvalitní dpi

nechci bezdrát, myška musí mít ocásek 8-)
samozřejmě rozumná cena, max okolo těch 500,- +-
pokud by byl set včetně klávesnice, tak by to bylo asi nej, ale nemusí

díky za připomínky
Naposledy upravil(a) bigbalu dne stř 16. úno 2005, 22:40, celkem upraveno 1 x.
kuceraj
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kuceraj »

No pokud má být černá, tak asi tyhle:
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=26923
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=24202
Pokud by mohla být šedivá, tak vezni tuhle:
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=26758

Osobně bych bral tu Microsoft Intellimouse Explorer 4.0A OEM. Stojí 560 Kč, skvěle se drží a je tak akorát velká ... A taky naprosto skvěle klouže (teflonky) ...
MB: DFI LANParty UT nF4 Ultra-D CPU: AMD Athlon64 X2 3800+@5000+ 2.0 -> 2.6GHz (bez IHS) - Noctua NH-U12F RAM: GSkill 2x1GB 500@520 MHz 3-5-5-8 GPU: Gigabyte 8800GTS 320MB HDD: Hitachi HDS728080PLA380, Hitachi HDS722516VLAT80, Seagate ST3320620AS PSU: Fortron BlueStorm 500W TV: Leadtek DTV2000 H MOUSE: Razer DiamondBack KEYB: Microsoft ComfortCurve 2000 SOUND: Logitech Z-2300 THX CASE: AOpen H700B
bigbalu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigbalu »

opravdu mají modrou ledku pro snímaní ?
Pokud jí mají všechny tři, tak urřitě tu poslední, vypadá super, ale pochybuju, že budou mít modrou ledku, spíše bych to tipoval na červenou, co?

já jsem to raději zdůraznil v prvním přspěvku :wink:
kuceraj
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kuceraj »

Jj, máš samozřejmě pravdu ... Dokonce jsem si toho i všiml, že chceš myšku s modoru LEDkou, ale těžko budeš shánět kvalitní myš, s modrou ledkou a ještě okolo 500. Zkrátka moc kritérií (a ještě to s tou ledkou je to trochu nesmyslné kritérium, ale nic proti ...). Nevim třeba myška, které splňuje tvoje kritéria je, ještě se kouknu ... Chtěl jsem ti jenom napsat, které myšky jsou fakt kvalitní a ozkoušené ...
MB: DFI LANParty UT nF4 Ultra-D CPU: AMD Athlon64 X2 3800+@5000+ 2.0 -> 2.6GHz (bez IHS) - Noctua NH-U12F RAM: GSkill 2x1GB 500@520 MHz 3-5-5-8 GPU: Gigabyte 8800GTS 320MB HDD: Hitachi HDS728080PLA380, Hitachi HDS722516VLAT80, Seagate ST3320620AS PSU: Fortron BlueStorm 500W TV: Leadtek DTV2000 H MOUSE: Razer DiamondBack KEYB: Microsoft ComfortCurve 2000 SOUND: Logitech Z-2300 THX CASE: AOpen H700B
bigbalu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigbalu »

no abych pravdu řekl, tak je mi jedno, od jaké to bude značky, na tom mi nesejde.
Důležitá je pro mě černá barva a modrá ledka, takže cena může být klidně i vyšší 8-)
bigbalu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigbalu »

jo jinak chci se ještě zeptat, dá se případně ta červená ledka vyměnit za modrou? Dá se někde sehnat?
bigbalu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigbalu »

nevím, ale teď jsem si četl, že modrá ledka snímá mnohem hůře, je to pravda?
SleepY.664
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SleepY.664 »

bigbalu píše:nevím, ale teď jsem si četl, že modrá ledka snímá mnohem hůře, je to pravda?
Jo. Někdy to pak moc nefunguje, nebo reaguje jen na některejch pocrších. Proto se tam dává červená, senzor je na ní nejcitlivější.
bigbalu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigbalu »

Sleepy.664 píše:
bigbalu píše:nevím, ale teď jsem si četl, že modrá ledka snímá mnohem hůře, je to pravda?
Jo. Někdy to pak moc nefunguje, nebo reaguje jen na některejch pocrších. Proto se tam dává červená, senzor je na ní nejcitlivější.
sakra, no ale zkusil bych to

má někdo nějaký tip teda?
JanHavlicek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od JanHavlicek »

někdo už tu ledku měnil za modrou a říkal, že to funguje stejně jako předtím, ale myslím, že ta červená ledka bude mít svůj význam, doporučil bych ti taky tu poslední
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
UFo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od UFo »

JanHavlicek píše:
někdo už tu ledku měnil za modrou a říkal, že to funguje stejně jako předtím, ale myslím, že ta červená ledka bude mít svůj význam, doporučil bych ti taky tu poslední
jen jeden detail, ta ledka totiz vubec neni videt, ani ve tme, takze me nenapada jediny duvod proc by ji mel nekdo menit, leda ze by jezdil po necem pruhlednem
Durex Applebred 1400 | Asrock K7NF2-RAID | 2x 512MB DDR 400 PQI | Inno3D gf4mx440 | WD 3200YS + 60GB Baracuda V | DVD-RW NEC 3551A | Seasonic S12-430W | M-Audio DX4 + Koss Porta Pro | Hyundai Q790 Silver | Logitech Office Internet Keyboard + MS Wireless Intelli Mouse Explorer 2.0A
SleepY.664
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SleepY.664 »

UFo píše:jen jeden detail, ta ledka totiz vubec neni videt, ani ve tme, takze me nenapada jediny duvod proc by ji mel nekdo menit, leda ze by jezdil po necem pruhlednem
U mnoha myší červeně svítí celej spodek, nebo zadeček ( :oops: ), což někdoho strašně prudí. Pak je to vidět, když člověk myško nadzvedne, ale to se moc často nestává.

Jo, abych nezapomněl, tak se tam dá nacpat infra LEDka, její světlo není viidět a senzor by měl reagovat, navíc je to světlo blíž v barevným spektru k červený, než modrá.
bigbalu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigbalu »

takže myška s modrou ledkou je na :blee: :(

to jste mě moc nepotěšili. Chtěl jsem prostě vše ladit barvou do černa a co se týká led diod a podsvícení do modra :x
UFo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od UFo »

Sleepy.664 píše:U mnoha myší červeně svítí celej spodek, nebo zadeček ( :oops: ), což někdoho strašně prudí. Pak je to vidět, když člověk myško nadzvedne, ale to se moc často nestává.
jasne to mi nemusis vysvetlovat mel sem predtim Genius Net Scroll+ a ty cervene svitici bocni tlacitka me v noci pekne prudili
u teto MS muzu ale rict, ze pokud ji nebudes nadzvedavat, tak proste i v noci nesviti, ta ledka je zapustena a zaostrena na dost malou plochu
Durex Applebred 1400 | Asrock K7NF2-RAID | 2x 512MB DDR 400 PQI | Inno3D gf4mx440 | WD 3200YS + 60GB Baracuda V | DVD-RW NEC 3551A | Seasonic S12-430W | M-Audio DX4 + Koss Porta Pro | Hyundai Q790 Silver | Logitech Office Internet Keyboard + MS Wireless Intelli Mouse Explorer 2.0A
bigbalu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigbalu »

Mě by fakt zajímalo, zda je fakt modrá ledka na myšce tak špatná? Musí přece existovat myšky s modrou ledkou, ne? Viděl jsem je, ale nevím kde, bylo to už dávno. Nemusí to být zase nic extra, stačí obyč, stejně to potřebuju jen na práci (text, word, video a podobně), prostě náhrada za tu mou stávající :wink: takže nemusí to být luxus 8-)
bigbalu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigbalu »

nikdo další nic :wink:

byl bych moc rád, kdyby jste mi s tím pomohli, dikes
racous
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od racous »

Já mám myš za 150Kč a je to herka ale jde to.Hrát se dá také.

Obrázek

Jinak ob.myš.Ta spodní ledka je červená ale to kolečko nasvícené modrou.
AMD 64 3000+ s.939 Venice 1000MHz ,MSI K8N Neo4 Ultra, nVidia PX6600GT TDH 128Mb DDR3 (550/1200), WD 2500KS 250GB SATA2,Maxtor 120Gb,Sound Blaster Live,Monitor LCD Samsung SyncMaster 710TM
bigbalu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigbalu »

racous píše:Já mám myš za 150Kč a je to herka ale jde to.Hrát se dá také.

Jinak ob.myš.Ta spodní ledka je červená ale to kolečko nasvícené modrou.
no super, co to je za myšku, dej link
racous
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od racous »

Ta miška má název(nepřečtu to:

Obrázek

Ale adresu nevim.Maj ji v tescu ale za 250.Tatik ji kupil v Ostravě za 150Kč
AMD 64 3000+ s.939 Venice 1000MHz ,MSI K8N Neo4 Ultra, nVidia PX6600GT TDH 128Mb DDR3 (550/1200), WD 2500KS 250GB SATA2,Maxtor 120Gb,Sound Blaster Live,Monitor LCD Samsung SyncMaster 710TM
bigbalu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigbalu »

ok, moc dikes, mrknu se po ní
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“