To ti neni lito hrat to na necem takovem? S osekanym rozlisenim, osekanou grafikou a na "cinematic" 30 FPS? Za dva roky se nepodarilo sehnat PS5?
Me by to teda mrzelo strasne, ze mi HW nici zazitek z jinak dobre hry. I kdyz mi RTX 3080 davala treba 70 FPS ve 4K s maximalni grafikou, tak jsem takove hry radeji nehral a odlozil az do doby, nez dorazila RTX 4090, co dava 120 FPS lock. To uz je sice trochu extrem, 60+ je pro vetsinu lidi naprosto v pohode hratelne, ale vubec nelituju, ze si pockam a mam opravdu optimalni zazitek. Kdyz vysel treba Witcher 3, tak jsem ho taky nehral hned, ale dostal se k nemu snad az po trech letech, jenze to melo za nasledek, ze misto GTX 980 Ti jsem to hral na RTX 2080, misto zabugovane 1.0 verze jsem hral patch 1.31, misto 60 Hz monitoru jsem uz mel 144 Hz + G-sync a k tomu mody na vylepseni grafiky a hratelnosti, ktere pri vydani neexistovaly. Taky jsem hral celou hru a oba DLC v kuse, dohromady 143 hodin paradniho zazitku. Jestli tu hru budu hrat ted nebo za rok/dva, to mi je uplne u zadele, kvalita first feel zazitku je pro me naprosto rozhodujici. Takze pokud mi HW neda optimalni zazitek, proste to nebudu hrat, dokud nebudu mit neco lepsiho + jako bonus uz to bude opatchovane a pripadne i ve sleve. Obvzlast v dnesni dobe, kdy se neustale tlaci na deadliny a QA jde stranou - hraci delaji betatestery, proste nema smysl vetsinu her hrat hned. GoW zatim vypada, ze je v celkem dobrem stavu, ale kazit si to PS4, to jako fakt nee. Radeji to nehrat a pockat si na neco lepsiho, ale nekdo to holt vidi jinak.

So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs