Ahoj,
byl mi předán nestabilní PC1 na opravu.
Jedná se o AMD 7 1700, MSI B450m Mortar, 2x8GB ram, a Asus Strix 1060 + SSD M.2 disk, zdroj Seasonic S12III-500 - 500W
Informace od klučiny byly - PC1 se random restartovalo ať už při zátěži nebo prohlížení webu. V prohlížeči události jsem našel "Systém se znovu restartoval, aniž by se předtím zcela vypnul.." klasická hláška bez BSOD.
Nedařilo se mi tento problém nijak vyvolat i při plném několikadením zatížení (většinou jedu Prime95/CPU Z stress a k tomu UNIGINE HEAVEN a nebo OCCT) PC drželo.
Dneska jsem doma dotáhl jiné PC2 kterému jsem měnil zdroj, vedle běžel tento problémové PC1 ve stress testech, když jsem zapl to PC2 s novým zdrojem na switchi vzadu, okamžitě to hodilo tenhle typ restartu na PC1 bez BSOD a teď to dokážu i zopakovat několikrát.
Myslíte si že za tohle může zdroj v PC1 než to začnu kuchat? Ještě jsem se s tímhle nesetkal
Nestabilní PC
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- C1c1n
- Začátečník
-
Nestabilní PC
CPU - i7 8700k - GPU - 1080Ti - MB - Gigabyte GA Z370 HD3 - RAM - Kingston HyperX 2700Mhz CL15 - SSD - Kingston HyperX M.2 240G - DISK - WD Blue 1TB - Zdroj - EVGA Supernova 650 P2
- python.p
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nestabilní PC
Může to být vadnej zdroj...
Pozor! Tento příspěvek může obsahovat stopy: ironie, mléka, čokolády, sarkazmu, oříšků a cynizmu...
Delidy a návrhy PC na míru najdete na zde!
Delidy a návrhy PC na míru najdete na zde!
- Nordir
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
V prohlizeci udalosti bude urcite odkaz na dump file kde by mel byt podrobnejsi popis.
Me nezajimaji zadny podmínky, jaky mel suvereni stat nekde za krale klacka
- Mr.Nigga
- Začátečník
Jojo, vadný zdroj může často páchat neplechu při nízkém zatížení a při stress testu se to neprojeví
I'm living on reds, vitamin C and cocaine. Everything's a blur