Asus A9550GE/TD 128MB zly obraz na TV
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- martin148
- Začátečník

-
Asus A9550GE/TD 128MB zly obraz na TV
ahoj
mam asi taky mensi problem, ked spojim PC s TV cez tv out, nastavim co tam viem, vsetko je vporiadku az na to ze oraz na televizore je omnoho horsi ako na monitore(miha, behaju tam pasiky zhora dole a pod.)
Spojenie s TV je nasledovne. na grafickej karte je s -video vystup tam ma kratky kablik (bol prolozeny pri grafickej karte)ktory to redukujena konektor kompozitního videosignálu a tymto je to pripojene k TV. Kabel je dlhy cca 1,5 az 2m.
Je mozne ze kvalitu obrazu na TV ovplivnila tato redukcia alebo sposob pripojenia(myslim ze dlzka kabla nehra teraz rolu)?
Kebyze spojim TV s grafickou kartou len s-video kablom (ale budem musiet pouzit redukciu na tv pre s-video) zlepsi sa znacne kvalita obrazu na TV?
lebo kabel bude stat okolo 2och stovak a nerad by som ho kupil a bolo by to k nicomu.
Ak mate niekto s tym nejake skusenosti dakujem za dobre rady.
Moj PC:
Intel P4 1,8GHz MB MSI 845 Ultra C,Asus A9550GE/TD 128MB, LG DVD 4163B, RAM 768MB HD 40 a 120 GB seagate baracuda
mam asi taky mensi problem, ked spojim PC s TV cez tv out, nastavim co tam viem, vsetko je vporiadku az na to ze oraz na televizore je omnoho horsi ako na monitore(miha, behaju tam pasiky zhora dole a pod.)
Spojenie s TV je nasledovne. na grafickej karte je s -video vystup tam ma kratky kablik (bol prolozeny pri grafickej karte)ktory to redukujena konektor kompozitního videosignálu a tymto je to pripojene k TV. Kabel je dlhy cca 1,5 az 2m.
Je mozne ze kvalitu obrazu na TV ovplivnila tato redukcia alebo sposob pripojenia(myslim ze dlzka kabla nehra teraz rolu)?
Kebyze spojim TV s grafickou kartou len s-video kablom (ale budem musiet pouzit redukciu na tv pre s-video) zlepsi sa znacne kvalita obrazu na TV?
lebo kabel bude stat okolo 2och stovak a nerad by som ho kupil a bolo by to k nicomu.
Ak mate niekto s tym nejake skusenosti dakujem za dobre rady.
Moj PC:
Intel P4 1,8GHz MB MSI 845 Ultra C,Asus A9550GE/TD 128MB, LG DVD 4163B, RAM 768MB HD 40 a 120 GB seagate baracuda
- Joži
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- kolo
- Mírně pokročilý

Mas vypojenu antenu??http://www.pctuning.cz/Default.aspx?Cat ... rtId=19133
Amd AthlonXp 2500+
Titan D5TB/CU35/R1,Epox 8KRAI(Via KT600),PQI 2x256 MB 400 CL2.5,ATI Sapphire Radeon 9550 128mb/128bit 250/200@435/265 + GLACIAL NorthPole 1000,Maxtor 15GB "5400" 2mb cache,Mercury HT4500 5.1,TTC-003,WinXp+SP2
Titan D5TB/CU35/R1,Epox 8KRAI(Via KT600),PQI 2x256 MB 400 CL2.5,ATI Sapphire Radeon 9550 128mb/128bit 250/200@435/265 + GLACIAL NorthPole 1000,Maxtor 15GB "5400" 2mb cache,Mercury HT4500 5.1,TTC-003,WinXp+SP2
- martin148
- Začátečník

-
antenu vypojenu nemam a ked ju vypojim tak tam nieje uz vobec nic.
televizor mam prepnuty do rezimu AV takze programy s tym nemaju nic spolocne podla mna. ale mozno sa mylim
no cez ten isty konektor pripajam aj fotak a tam ziadne skreslenie na obraze nie je.
neviem ci to nebude v ovladaci ale skusal som
ATI Catalyst 4.12
a ATI Catalyst 5.1
a u oboch to je rovnake takze neviem.
televizor mam prepnuty do rezimu AV takze programy s tym nemaju nic spolocne podla mna. ale mozno sa mylim
no cez ten isty konektor pripajam aj fotak a tam ziadne skreslenie na obraze nie je.
neviem ci to nebude v ovladaci ale skusal som
ATI Catalyst 4.12
a ATI Catalyst 5.1
a u oboch to je rovnake takze neviem.
- Jannnn
- Začátečník

- janis
- Začátečník

Zkontroluj si v nastavení ovladačů u TV normu a frekvenci.Barvy se daj jakžtakž upravit v profilech,ale žádnej zázrak nečekej.Jinak nepíšeš, co máš za telku - standardně bys měl mít PAL normu a 50 Hz.
Kabel z S-videa na CINCH redukuje jasovou a barevnou složku do jednoho vodiče, druhý je zem.Čistě S-video (z PC) - S-video (do TV) je lepší obraz, ale pokud máš v TV jen kompozitní vstup (CINCH), tak je to jedno, nepomůžeš si.
Kabel z S-videa na CINCH redukuje jasovou a barevnou složku do jednoho vodiče, druhý je zem.Čistě S-video (z PC) - S-video (do TV) je lepší obraz, ale pokud máš v TV jen kompozitní vstup (CINCH), tak je to jedno, nepomůžeš si.
- martin148
- Začátečník

-
no tak dnes vecer som too skusil znova zapnut na telku a bolo to neporovnatelne obraz bol o 100%lepsi a to som s tim nerobil vobec nic, no dufam ye to vzdryi lebo fakt uy neviem co s tim.
ked tam ustim film alebo zobrazim fotku tak je obraz skoro ako na monitore.
ale ked tam je napr. word tak to trosku trasie ale to je uz asi televizorom
televizor je starsi panasonic.
no dufam ze to pojde
diki vam vsem za rady
ked tam ustim film alebo zobrazim fotku tak je obraz skoro ako na monitore.
ale ked tam je napr. word tak to trosku trasie ale to je uz asi televizorom
televizor je starsi panasonic.
no dufam ze to pojde
diki vam vsem za rady
MB MSI Ultra845 C,CPU Intel 1.8GHz,VGA Asus ATI Radeon GE/TD 128MB,RAM 256DDR266 a 512DDR400, HDD 40GB a 120GB Seagate Baracuda, DVD LG GSA-4163B,Monitor Sony SDM-M51
- Leon S. Cannady
- Nováček

- Kontaktovat uživatele: