Jak použít více monitorů?
Moderátor: maXXmilian
- smoula
- Mírně pokročilý
Jak použít více monitorů?
Dobrý den
Měl bych dotaz na místní fanoušky IT.
Mám tři monitory, které bych chtěl současně využívat (monitory mít horizontálně postavené na pracovním stole připojené k jednomu PC).
Všechny tři mají pouze DVI a VGA.
Momentálně disponuji pouze HP Elitebook 8770W a ještě jedním obdobným notebookem, ale to taky není poslední model představený na KeyNote.
Je nějaká možnost jak tyto tři monitory připojit k notebooku a využívat je, nebo bude zapotřebí si obstarat desktop a odpovídající grafickou kartu?
Případně jak se dneska v grafických kartách zorientovat? Které tohle umí?
Předem díky za odpověď.
Měl bych dotaz na místní fanoušky IT.
Mám tři monitory, které bych chtěl současně využívat (monitory mít horizontálně postavené na pracovním stole připojené k jednomu PC).
Všechny tři mají pouze DVI a VGA.
Momentálně disponuji pouze HP Elitebook 8770W a ještě jedním obdobným notebookem, ale to taky není poslední model představený na KeyNote.
Je nějaká možnost jak tyto tři monitory připojit k notebooku a využívat je, nebo bude zapotřebí si obstarat desktop a odpovídající grafickou kartu?
Případně jak se dneska v grafických kartách zorientovat? Které tohle umí?
Předem díky za odpověď.
- AllowedCry
- Mírně pokročilý
-
Re: Otázka, na kterou neznám odpověď ... 3
Aby jsi mohl zapojit tyhle monitory do moderní grafiky, je potřeba mít aktivní převodník. Co se ntb týče, pokud nedisponuješ dokovací stanici, tak smolík.
- smoula
- Mírně pokročilý
Pokud dobře koukám tak dock má pouze dva konektory pro monitory, co s tím třetím?AllowedCry píše: ↑stř 5. dub 2023, 12:04 Aby jsi mohl zapojit tyhle monitory do moderní grafiky, je potřeba mít aktivní převodník. Co se ntb týče, pokud nedisponuješ dokovací stanici, tak smolík.
- AllowedCry
- Mírně pokročilý
-
Vidím tam DVI, VGA a DP, takže tři.
- smoula
- Mírně pokročilý
Aha, takže převodník z DP na VGA/DVI a je bude vystaráno?
Grafika zvládne připojení třech monitorů?
Naposledy upravil(a) smoula dne stř 5. dub 2023, 12:23, celkem upraveno 1 x.
- Sasakr
- Začátečník
Z Aláče mám Displaylink adaptér. Na jednom konci USB, na druhém DVI. Ale používal jsem to jen s mobilem.
- AllowedCry
- Mírně pokročilý
-