info o zapojení sluchátek přes rozdvojku
- coego
- Nováček

-
info o zapojení sluchátek přes rozdvojku
Ahoj, mám sluchátka zapojená přes rozdvojku umístěnou vzadu na case. Jeden kabel do ní vede z beden, druhý ze sluchátek zapojených z přední strany case (s výstupem z integrované zvukovky je uvnitř propojen kabelem na sluch. a mikrofon) a funguje vše. Chtěl bych jen vědět, jestli dvojí výstup zvukovku příliš nezatěžuje, nebo neovlivňuje přehrávání hudby. Dík.
- Skodik
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
ja to mam jeste hrosi
mam rozdvojku a v te dalsi rozdvojku a jeste to je MALO!!
Mam to takhle tak 1,5 roku na intgrovane AC97 a pohoda
Neni nad to kdyz mam 6 beden kazde jinak vykalibrovane, aby basy znely odjinud nez treble apod
-> vim ze je to porad stereo, ale BOMBA!! Beztak vetsina dnesnich MP3 je jen stereo
Az nedavno se vyvinulo MP3 s 5.1, ale s tom jsem se jeste ani nesetkal 
Káva, mlýnky na kávu, moka konvice https://www.gourmetkava.cz
- Adamsquare
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Do nedávna jsem to provozoval podobně jako corgo. Zvuk šlapal v pohodě, ALE při vypnutí zdroje od napětí, už nešlo PC zapnout. Tehdy jsem rozkopal celé PC, už jsem chtěl poslat desku na reklamaci a až pak jsem přišel na to, že pokud je ona rozdvojka píchnutá ve zvukovce (integrovaná na desce) tak odpojení od sítě = nemožnost zapnout počítač
(Řešení pouze: znovu vypnout zdroj, vyndat rozvdojku, zapnout zdroj a až pak to šlo...)
Acer A15 | AMD Ryzen 5 8640HS | 16GB 5600MHz | R760M | 512GB WD Blue SSD | Seagate 2TB | W11Pro | MX5500 Revolution | Acer B346CK 34" IPS
- Skodik
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
to je nejakej dobrej nesmysl, ne?? muze mi to nekdo nejak vysvetlit?Adamsquare píše:Do nedávna jsem to provozoval podobně jako corgo. Zvuk šlapal v pohodě, ALE při vypnutí zdroje od napětí, už nešlo PC zapnout. Tehdy jsem rozkopal celé PC, už jsem chtěl poslat desku na reklamaci a až pak jsem přišel na to, že pokud je ona rozdvojka píchnutá ve zvukovce (integrovaná na desce) tak odpojení od sítě = nemožnost zapnout počítač(Řešení pouze: znovu vypnout zdroj, vyndat rozvdojku, zapnout zdroj a až pak to šlo...)
Káva, mlýnky na kávu, moka konvice https://www.gourmetkava.cz
- Adamsquare
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Nesmysl to neni, a dobrej už vůbec ne. Prostě vznikl takovejhle bug.Dominator píše: to je nejakej dobrej nesmysl, ne?? muze mi to nekdo nejak vysvetlit?
Acer A15 | AMD Ryzen 5 8640HS | 16GB 5600MHz | R760M | 512GB WD Blue SSD | Seagate 2TB | W11Pro | MX5500 Revolution | Acer B346CK 34" IPS