surfujem a niekedy prestane spolupracovat IE a to tak ze zacne pomaly nacitavat stranku a potom hodi to biele okno ze sa neda zobrazit.vypol a zapol IE a naskocila stranka ,niekedy ani to nepomohlo.nerobilo mi to pri vsetkych strankach.tak som naistaloval MyIE2.zo zaciatku sa mi zdalo ze problem sa vyriesil a ze chyba bola snad v IE.ale zacalo robit to iste aj v tomto browsery...
pouzivam NOD32+Zone Alarm ,Adaware+SpyBot S&D(aktualizovane)
mam skusit este iny browser alebo?
IE/MyIE -Stranka sa neda zobrazit...
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- van Bellen
- Začátečník

- ElCon
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: IE/MyIE -Stranka sa neda zobrazit...
No, tak zkus nainstalovat Firefoxe nebo Operu ... vypadá to na nějakej spyware .. ale spybot je spolehlivej [většinou], takže nevím ... každopádně IE a MyIe je shit ... běží to pod stejným jádrem, tekže by problém mohl teoreticky vyřešit ... IE suxxx ...van Bellen píše:surfujem a niekedy prestane spolupracovat IE a to tak ze zacne pomaly nacitavat stranku a potom hodi to biele okno ze sa neda zobrazit.vypol a zapol IE a naskocila stranka ,niekedy ani to nepomohlo.nerobilo mi to pri vsetkych strankach.tak som naistaloval MyIE2.zo zaciatku sa mi zdalo ze problem sa vyriesil a ze chyba bola snad v IE.ale zacalo robit to iste aj v tomto browsery...
pouzivam NOD32+Zone Alarm ,Adaware+SpyBot S&D(aktualizovane)
mam skusit este iny browser alebo?
wAr3z. p0m0zT3 v b0jI, kT3rý j3 zDáNliVě pR0hRaNý
- van Bellen
- Začátečník

- ElCon
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- johny128
- Začátečník

- van Bellen
- Začátečník