Redukce na USB 3

Vše týkající se základních desek. Od problémů, výběru, informací, BIOSů, ovladačů a další.

Moderátoři: Eddward, PKBO

Odpovědět
flakk
Začátečník
Začátečník

Redukce na USB 3

Příspěvek od flakk »

Ahoj, koupil jsem si po 5 letech novou desku asus b550 plus, cpu apod. Do původní starší skříně 5+ let.

Bohužel na desce jsou USB piny obklopeny konektorem, do kterého nedám konektor z předních modrých USB, co mám na skříni. Je nějaká redukce ke koupi? Nový case nechci.
Moje předchozí deska neměla plastový konektor okolo pinů, takže to šlo spojit bez problémů.

Obrázek
Obrázek
DOC_ZENITH
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Redukce na USB 3

Příspěvek od DOC_ZENITH »

Pcha, no tohle je sranda. :twisted:

To neni jinej konektor, to jsi z minulé desky vyrval ten plastovej konektor a máš ho na tom furt zasunutej. Ano ten co vidíš na desce jsi z tý minulý vytrhnul. Stačí ho vyndat a najedou ti to tam bude pasovat.

Alespoň tak to teda vypadá.
Zivan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zivan »

Nekomu se urve konektor z desky, me se minule rozpadnul ten konektor na kabelu z casu. :)
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP USB-C G5 Essential + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
flakk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od flakk »

No to mě napadlo taky, že je to zbytek z desky. Ale rukou jsem to nevytáhnul z toho kabelu, drží to fest. Takže kleště? :D
DOC_ZENITH
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od DOC_ZENITH »

Ano zkus kleště / nůž. Ono jako, ve finále to na desce je taky jen plast, kdyby se ti to nepovedlo tam můžeš nožem naopak vysunou ten na desce a pokud budeš opatrnej a neohneš piny tak to zasunout do toho konektoru, ale ideální by bylo vyndat ten co je narvanej na tom kabelu.
Odpovědět

Zpět na „Základní desky“