Ahoj, koupil jsem si po 5 letech novou desku asus b550 plus, cpu apod. Do původní starší skříně 5+ let.
Bohužel na desce jsou USB piny obklopeny konektorem, do kterého nedám konektor z předních modrých USB, co mám na skříni. Je nějaká redukce ke koupi? Nový case nechci.
Moje předchozí deska neměla plastový konektor okolo pinů, takže to šlo spojit bez problémů.
Redukce na USB 3
- flakk
- Začátečník
- DOC_ZENITH
- Středně pokročilý
Re: Redukce na USB 3
Pcha, no tohle je sranda.
To neni jinej konektor, to jsi z minulé desky vyrval ten plastovej konektor a máš ho na tom furt zasunutej. Ano ten co vidíš na desce jsi z tý minulý vytrhnul. Stačí ho vyndat a najedou ti to tam bude pasovat.
Alespoň tak to teda vypadá.
To neni jinej konektor, to jsi z minulé desky vyrval ten plastovej konektor a máš ho na tom furt zasunutej. Ano ten co vidíš na desce jsi z tý minulý vytrhnul. Stačí ho vyndat a najedou ti to tam bude pasovat.
Alespoň tak to teda vypadá.
- Zivan
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Nekomu se urve konektor z desky, me se minule rozpadnul ten konektor na kabelu z casu.
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP USB-C G5 Essential + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
- flakk
- Začátečník
No to mě napadlo taky, že je to zbytek z desky. Ale rukou jsem to nevytáhnul z toho kabelu, drží to fest. Takže kleště?
- DOC_ZENITH
- Středně pokročilý
Ano zkus kleště / nůž. Ono jako, ve finále to na desce je taky jen plast, kdyby se ti to nepovedlo tam můžeš nožem naopak vysunou ten na desce a pokud budeš opatrnej a neohneš piny tak to zasunout do toho konektoru, ale ideální by bylo vyndat ten co je narvanej na tom kabelu.