Mám v počítači všechny tři utility a zdá se, že když nastavím něco v ATT, jeví se to v Radlinkeru úplně jinak. Kdyby měl Radlinker profily, nastavitelnou A.I. a temporal antialiasing tak jdu pouze do něj. A Catalysty (4.11) se s Radlinkerem taky hádaj. Co s tím... přepíná se mi samovolně Antialiasing + nastavení TruForm a compressed textures v Radlinkeru. Je to poslední vydaná verze Radlinkeru.
Další problém je v Morrowindech, který mají podporu TruForm (stejně tak i moje grafárna), stále ho však nemůžu zapnout -kousne se mi to.
Ale to se poptám v jiný sekci.
Pokud máte podobné problémy, napište prosím...
Konflikty mezi ATT x Radlinker x CATALYST
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- Radim van Ousek
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Konflikty mezi ATT x Radlinker x CATALYST
Mám Noutbůůůk 
- OBR
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
- prf.KuBA
- Středně pokročilý

- Adamsquare
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jenom se přidám, že mám nainstalovaný Catalysty (5.2), AtiTool, AtiTrayTool a Radlinker a žádnou potíž nemám
Radlinker používám k taktování, AtiTool už mám dlouho (nepoužívám, ale nechal jsem si ho) a AtiTrayTool na testování.
Nikdy nebyl konflikt
Radlinker používám k taktování, AtiTool už mám dlouho (nepoužívám, ale nechal jsem si ho) a AtiTrayTool na testování.
Nikdy nebyl konflikt
Acer A15 | AMD Ryzen 5 8640HS | 16GB 5600MHz | R760M | 512GB WD Blue SSD | Seagate 2TB | W11Pro | MX5500 Revolution | Acer B346CK 34" IPS
- Radim van Ousek
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem to vyřešil dost dobře...teda co se mýho využívání PC týče.
Nechal jsem si pouze driver a Radlinker. A to z jednoho důvodu -optiony co jsou v Catalystech vůbec nepotřebuju a po bližším průzkumu jsem zjistil, že v Radlinkeru mohu měnit
opravdu všechno
.
Volná paměť , volný panel, žádné komplikace. 
Nechal jsem si pouze driver a Radlinker. A to z jednoho důvodu -optiony co jsou v Catalystech vůbec nepotřebuju a po bližším průzkumu jsem zjistil, že v Radlinkeru mohu měnit
Mám Noutbůůůk