Konflikty mezi ATT x Radlinker x CATALYST

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Odpovědět
Radim van Ousek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Konflikty mezi ATT x Radlinker x CATALYST

Příspěvek od Radim van Ousek »

Mám v počítači všechny tři utility a zdá se, že když nastavím něco v ATT, jeví se to v Radlinkeru úplně jinak. Kdyby měl Radlinker profily, nastavitelnou A.I. a temporal antialiasing tak jdu pouze do něj. A Catalysty (4.11) se s Radlinkerem taky hádaj. Co s tím... přepíná se mi samovolně Antialiasing + nastavení TruForm a compressed textures v Radlinkeru. Je to poslední vydaná verze Radlinkeru.
Další problém je v Morrowindech, který mají podporu TruForm (stejně tak i moje grafárna), stále ho však nemůžu zapnout -kousne se mi to.
Ale to se poptám v jiný sekci.

Pokud máte podobné problémy, napište prosím...
Mám Noutbůůůk :-)
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

Chlape,proc mas tolik blbosti najednou? Nainstaluj pouze ati tray tool a mas to bez starosti.To si pis ze radlinker se s ati trayem bude hadat,kazdej totiz kartu taktuje pres jinej soubor ovladacu a pak je konflikt,radlinker je vseobecne dost bidnej.
prf.KuBA
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od prf.KuBA »

Přesně tak, ATi Tray Tools je The best... :wink:
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
Adamsquare
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adamsquare »

Jenom se přidám, že mám nainstalovaný Catalysty (5.2), AtiTool, AtiTrayTool a Radlinker a žádnou potíž nemám :)
Radlinker používám k taktování, AtiTool už mám dlouho (nepoužívám, ale nechal jsem si ho) a AtiTrayTool na testování.
Nikdy nebyl konflikt :wink:
Acer A15 | AMD Ryzen 5 8640HS | 16GB 5600MHz | R760M | 512GB WD Blue SSD | Seagate 2TB | W11Pro | MX5500 Revolution | Acer B346CK 34" IPS
Radim van Ousek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Radim van Ousek »

Tak jsem to vyřešil dost dobře...teda co se mýho využívání PC týče.
Nechal jsem si pouze driver a Radlinker. A to z jednoho důvodu -optiony co jsou v Catalystech vůbec nepotřebuju a po bližším průzkumu jsem zjistil, že v Radlinkeru mohu měnit :worship: opravdu všechno :worship: .

:up: Volná paměť , volný panel, žádné komplikace. :up:
Mám Noutbůůůk :-)
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“