záložní zdroj pro ip kamery
- *obelix*
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
záložní zdroj pro ip kamery
Ahoj, neměl by někdo tip na záložní baterii/powerbanku, co umí napájet 5-9-12V a zároveň se dobíjet powerbanku? Případně UPSku na 230v co je malička. Jde mi o to aby kamerka přežila několik hodin při výpadnu proudu. Osobně mám doma powerbanky baseus co umí 5/9/12V ale dobíjení při 9V a zároveň napájení neumí. Uměly napájet 5V kamery a zároveň se dobíjet. Proč nefungují u 9V a 9V nabíjení je mi záhadouy ale prostě se kamerka hned vypne a baterie se dobíjí, nenaskočí ani po plném dobití. Díky za pomoc.
Kdo neskáče není Čech, tak mi skoč pro pivo a nevejrej!
- Behemot
- Červená karta
-
- Bydliště: 50°4'52.22"N, 14°23'30.45"E... VŽDYCKY prodávám i jinde...
- Kontaktovat uživatele:
Re: záložní zdroj pro ip kamery
Drtivá většina todle neumí, rejže dělají pár modelů stejnosměrnejch opravdu UPS, pokukuju po nich už řadu let, ale chcou toho dodávat palety, ne po kusech. Možná bych se zkusil kouknout, esli třeba to nekde nemají že by se odebral třeba jenom karton, vobčas se to hodí a prostě fakt rozumný řešení tohodle formátu není.
Co je pro tebe malička, mám jednu prehistorickou (jako že asi z doby PII) UPSku, to je asi to nejmenší, co sem kdy viděl. Výstup samozřejmě obdélník, ale injektoru malýho výkonu to asi bude fuk. Jakej to má příkon?
Co je pro tebe malička, mám jednu prehistorickou (jako že asi z doby PII) UPSku, to je asi to nejmenší, co sem kdy viděl. Výstup samozřejmě obdélník, ale injektoru malýho výkonu to asi bude fuk. Jakej to má příkon?
- *obelix*
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- zsdx
- Začátečník
-
A jaky je runtime na tu baterku?
- *obelix*
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
vydrží to skoro dva dny ale je to čistě daný tím kolikrát to něco detekuje ... ty dva ny je skoro nulová akivita, jinak by se to jasně vytřískalo za pár hodin.