Asus TUF GAMING B550-PLUS WIFI II 90MB19U0-M0EAY0
Tento má WIFI integrovanou na samotné základní desce... Nikdy jsem to neměl (ani WIFI na PC opravdu nepoužíval), mám nějaký wifi router, který jsem zapojoval a jen párkrát použil před lety. Moje otázka je jednoduchá: Pokud NECHCI používat WIFI, existuje BEZPEČNÝ a ZABEZPEČENÝ a 100% „neprůstřelný“ způsob, jak WIFI zakázat? Aby mi PC "nehacknul" někdo (fyzicky blízko) mému PC (jako sousedé v okolních bytech atd.)...?
Trochu se obávám, že tím že mám wifi integrovanou v desce, tak jí nemohu jen jednoduše „odpojit“ (kabel) a mít 100% klid s vědomím, že když není kabel zapojen (jako u mého starého wifi routeru), tak prostě neexistuje žádná cesta jak se kdokoliv může dostat ("nabourat") do mého PC přes wifi, protože kabel prostě není připojen

Kdybych:
1) NEZAPOJIL anténu k zadní části základní desky a
2) ZAKAZAL WIFI v BIOSu základní desky a
3) ZAKAZALWIFI ve Windows...
Měly by tyto kroky stačit a být 100% neprůstřelné a bezpečnéa zaručit, že se nikdo nemůže dostat do mého PC přes wifi, i kdyby to byl nejlepší hacker na světě...?
(vedlejší otázka: Stačí anténu jednoduše NEZAPOJIT do zadní části základní desky/PC...? může wifi fungovat i bez antény? (i na super krátkou vzdálenost)...?)