AMD Radeon 780M Graphics-NVIDIA GeForce RTX 4050 Laptop GPU-poradíte?

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
Jackal
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

AMD Radeon 780M Graphics-NVIDIA GeForce RTX 4050 Laptop GPU-poradíte?

Příspěvek od Jackal »

Mám v notebooku tyto dvě grafiky (AMD Radeon 780M Graphics-NVIDIA GeForce RTX 4050 Laptop GPU), obě si vytvořili svou vlastní obrazovku, obrazovku 1 a 2..
2 obrazovka je nastavena jako výchozí a je připojena k NVIDIA GeForce RTX 4050 Laptop GPU a lze u ní vše nastavit.
1 obrazovka je připojena k AMD Radeon 780M Graphics a není aktivní a nelze u ní nic nastavit.

Můžete mi vysvětlit toto nastavení? Proč nemám pouze obrazovku 1 (displej notebooku)? Dám sem screeny, jsem z toho paf. U mého starého notebooku byli také dvě grafické karty a jedna obrazovka. Podívejte se na ty screeny a zkuste mi vysvětlit, jestli je to tak správně a nemám to řešit a nechat to na notebooku? Já myslel, že funguje integrovaná, když není potřeba grafický výkon a druhá grafika, když jde notebook do výkonu.

Screen 1 - 2 obrazovka nastavená jako výchozí.
Screen 2 - obrazovka přiřazená grafiky s procesoru a neaktivní.
Screen 3 - nastavená obrazovka jako výchozí s grafikou NVIDIA GeForce RTX

Jak to mám sakra nastavit, aby to bylo optimální?
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
NB: Acer Nitro 17 AN17-41-R8FE Obsidian Black Telefon: Samsung Galaxy S24+ 12GB/256GB Marble Gray - SPIGEN Watch: Samsung Galaxy Watch Ultra Šedý Titan
Jackal
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: AMD Radeon 780M Graphics-NVIDIA GeForce RTX 4050 Laptop GPU-poradíte?

Příspěvek od Jackal »

Takže jsem to musel rozjebat sám, přeinstaloval jsem systém. Aktualizoval grafické ovladače a vše je v pořádku.
NB: Acer Nitro 17 AN17-41-R8FE Obsidian Black Telefon: Samsung Galaxy S24+ 12GB/256GB Marble Gray - SPIGEN Watch: Samsung Galaxy Watch Ultra Šedý Titan
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“