Acer FUB Generic Driver - DES Driver_Acer_1.0.0.3008_W11x64

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
Jackal
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Acer FUB Generic Driver - DES Driver_Acer_1.0.0.3008_W11x64

Příspěvek od Jackal »

Klucí, vyběhl na mě nový ovladač od Acer. Není to instalační soubor, ale složka s ovladači. Nevíte kam mám ten ovladač poslat, nevím co s ním upgradovat? Mám nejnovější ovladače pro celý notebook, ale tento, ať hledám, jak hledám, nemohu najít jakou položku aktualizovat.

Jedná se o Acer FUB Generic Driver - ovladač DES Driver_Acer_1.0.0.3008_W11x64.

Děkuji.
Naposledy upravil(a) Jackal dne stř 17. led 2024, 11:04, celkem upraveno 1 x.
Notebook: Acer Nitro 17 AN17-41-R8FE Obsidian Black
Keyboard: Logitech MX Keys S Graphite, Mouse: Logitech G Pro X Superlight 2, Monitor: 27" AOC Q27G2S/EU Gaming QHD, OS: Windows 11 Pro x64, Verze 24H2 (Professional)
Mr.Nigga
Začátečník
Začátečník

Re: Acer FUB Generic Driver - DES Driver_Acer_1.0.0.3008_W11x64

Příspěvek od Mr.Nigga »

Co znamená "vyběhl na mě ovladač"?
V té složce je na 100 % spustitelný soubor (Setup nebo Setup_Driver), kterým to nainstaluješ.
I'm living on reds, vitamin C and cocaine. Everything's a blur
Jackal
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Jackal »

Umím instalovat ovladače, tohle je složka se souborama, která se aktualizuje manuálně i to umím udělat, ale nevím jaký ovladač to aktualizuje. Co vím, že je to od Acer. To "vyběhl nový ovladač" tím se myslel, že vyšel nový ovladač. Kdyby tam byl .exe soubor, tak sem nepíšu. Instaluji čistý Windows, tak 2x do měsíce + všechny dostupné ovladače a ano axistují ovladače, které se neinstalují přes .exe, ale i manuálně, když víš co aktualizuješ. To všechno jsem napsal v prvním komentáři. Potřebuji poradit a nemám čas, někoho učit instalovat ovladače.

Sorry, chtěl si pomoci, ale vše jsem napsal v prvním příspěvku a ty mě přesvědčuješ o existenci .exe souboru.

Asi jsem protivný, omlouvám se.
Keyboard: Logitech MX Keys S Graphite, Mouse: Logitech G Pro X Superlight 2, Monitor: 27" AOC Q27G2S/EU Gaming QHD, OS: Windows 11 Pro x64, Verze 24H2 (Professional)
Krteq
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Krteq »

Přes jakou službu na tebe ten update "vyběhnul"? Proč chceš instalovat "driver" o kterém ani nevíš k čemu se váže?

Tenhle konkrétně řeší "Device Enabling Service pro FUB Tracking", tj. předinstalovaný SW komponent bloatware od Aceru a na 100% se neváže na žádnou HW komponentu.

BTW, reinstalace OS 2x do měsíce, to jako vážně?
Mr.Nigga
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mr.Nigga »

Jackal píše: stř 17. led 2024, 11:01 potřebuji poradit a nemám čas, někoho učit instalovat ovladače.
Chtěl jsem tě postrčit správným směrem, asi to byla chyba. V té složce je DOSLOVA SOUBOR, který se jmenuje Setup_Driver.cmd, který ti to nainstaluje. A ano, vím to, protože jsem si ji stáhnul z webu Aceru, abych jen tak nemektal. O .exe souboru jsem nepsal ani čárku

Kdybys ses tam aspoň tvl podíval
I'm living on reds, vitamin C and cocaine. Everything's a blur
Jackal
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Jackal »

Mr.Nigga: hotovo, omlouvám se, hledal jsem .exe soubor. Díky a ještě jednou omluva.
Jackal
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Jackal »

Omlouvám se všem, rychleji jsem psal, než myslel... :oops:
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“