Chyba účtu - Office - Outlook

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
Jackal
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Chyba účtu - Office - Outlook

Příspěvek od Jackal »

Mám tu prapodivný problém s Microsoft® Office 2019 pro studenty a domáctnost a zdarma s Outlookem (new). Skoro každý den, při spuštění Outlooku mi napíše, že došlo k chybě účtu a je nutností se znovu přihlásit, to je jediné řešení. Když to udělám, vše funguje bez problému, až zase do dalšího dne. Office 2019 zlobí stejně. Když ho spustím, když už nastal problém u Outlooku, tak mám odhlášený i Office. Office je pořád aktivovaný a lze s ním normálně pracovat. Je tam okénko, kde je napsáno "chyba účtu pro vyřešení se znovu přihlašte". Začalo to tak 3 měsíce zpátky. S podporou Microsoft to nedopadlo dobře, žádné řešení, můj účet je v pořádku se vším co obsahuje. Na Outlook chodím přes mobil a Office 2019 nemám přihlášené, ale aktivované jsou, takže to je OK. Co s tím odhlášováním? Jinde problém nemám, mám S23, žádný problém s aplikacemi od Microsoftu. Pouze v Notebooku mám tyto problémy.

Pro nápravu jsem provedl spoustu věcí:

Výměna modemu za nejmodernější typ.
Originální instalačka Office 2019 instalovaná na dva různé notebooky.
Nový notebook.
Používal jsem klasický Defender, také problém, koupil jsem na 2 roky ESET, to samé.
Stažená nejnovější instalačka Windows 11 Home, provedená několkrát čistá instalace systému.
Windows aktualizace jsou ty nejnovější, STORE také.
Ostatní ovladače staženy na daný HW u výrobce.
Všechno legální, žádný warez, vše co je v notebooku je zakoupené, zaplacené.
Žádné druhotné licecne, vše oficiální.

Už mě to nebaví. Na screenu je vidět aktivovaný, ale nepřihlášený Office 2019. Je to dočasné, ale není to řešení.
Office.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Notebook: Acer Nitro 17 AN17-41-R8FE Obsidian Black
Keyboard: Logitech MX Keys S Graphite, Mouse: Logitech G Pro X Superlight 2, Monitor: 27" AOC Q27G2S/EU Gaming QHD, OS: Windows 11 Pro x64, 24H2 (OS Build 26100.2894)
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“