zvuk
Moderátor: CageJ
- koudy113
- Začátečník
-
zvuk
Zdravím.Mám notbuk DELL 5517 a po zapnutí mi nejde zvuk,v nastavení je vše ok ovladače taky nepomohlo,tak jsem stahnul ovlasač realtek a po restartu vše ok. po zapnutí druhý den znovu nic nefungovalo.Tak jsem to dal do továrního nastavení a znovu křížek na repráku,ovladače mi hlásí mate nejnovější ovladače.Tak už nevím co.Rada.Dík.
- rnicernice
- Nováček
-
Re: zvuk
Neuložili jste svá nastavení
- innaker
- Nováček
-
Může to být frustrující, když se vše v nastavení zdá být v pořádku a ovladače neposkytují řešení.koudy113 píše: ↑sob 1. čer 2024, 21:10 Zdravím.Mám notbuk DELL 5517 a po zapnutí mi nejde zvuk,v nastavení je vše ok ovladače taky nepomohlo,tak jsem stahnul ovlasač realtek a po restartu vše ok. po zapnutí druhý den znovu nic nefungovalo.Tak jsem to dal do továrního nastavení a znovu křížek na repráku,ovladače mi hlásí mate nejnovější ovladače.Tak už nevím co.Rada.Dík.
Jeden návrh, který mám, je zkusit provést úplnou odinstalaci zvukových ovladačů Realtek před jejich přeinstalací. Někdy mohou zbytky starých ovladačů způsobit konflikty nebo problémy.
- Valky89
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
Měl jsem stejný problém. Přejděte do nastavení a zkontrolujte ovladače zvuku nebo aktualizujte na novější.koudy113 píše: ↑sob 1. čer 2024, 21:10 Zdravím.Mám notbuk DELL 5517 a po zapnutí mi nejde zvuk,v nastavení je vše ok ovladače taky nepomohlo,tak jsem stahnul ovlasač realtek a po restartu vše ok. po zapnutí druhý den znovu nic nefungovalo.Tak jsem to dal do továrního nastavení a znovu křížek na repráku,ovladače mi hlásí mate nejnovější ovladače.Tak už nevím co.Rada.Dík.