Ahoj, měl bych dotaz. Mám monitor Dell AW3423DWF asi 2 měsíce. Celou dobu jsem obrazovku nějak nevnímal detailně, ale při prosvícení baterkou, např. od telefonu a při vypnutým monitoru jsou na obrazovce mikro škrábance. Čistil jsem obrazovku mikrovláknem a přípravkem přímo na obrazovky. Čistil jsem obrazovku vážně opatrně. Nechápu to. Při zapnutém monitoru nejsou škrábance vidět, ani při vypnutém monitoru. Prostě jen při prosvícení a nebo pokud mám v místnosti rozsvícený led panel na stropu a podívám se na obrazovku úplně zespoda, tak jsou malinko vidět, ale samozřejmě když je monitor off. Kdo tu má tento monitor, potýkáte se také s mikro škrábanci? Je to normální? Zde je link na mé video: https://www.youtube.com/shorts/fCFLF9iHIq8
Cital som po nete že veľa ľudí s tým mali problém. Dell si nedáva pozor na otk a potom zákazníkovi pride domov monitor aj so skrabamcami. Mal si ho dôkladne pozrieť keď sa ešte dal vratit. Teraz ti to isto už nikto nevyreklamuje. Dokonca sa mi zda že ten monitor keď ho vybalujes nemá od vyrobí priehľadnú ochrannú fóliu proti poškrabaniu na obrazovke cekni toto viewtopic.php?t=295870
Amd R7 5800x3d = Noctua d15 = Asus strix b550f = Kingston 64gb ram 3600mhz cl18 = Rtx 4090 Phantom = Ssd: M2 WD 850x 1tb win10 + M2 WD 850x 2tb + 850 evo 2tb = Lian Li 216 black = Fany: 2x Lian Li 160mm-in + 3x Noctua a12x25-out + 2x Noctua a12x25-bottom = Asus strix 1kw aura = LG C2 42" = Per: Log g915 tkl + Log g pro wire + g440 hard + Xbox Wire Controller = Audio: Topping dx3pro+ = Mackie mr524 = AudioTechnica-a550z
Mikroškrábence budeš mít na OLED monitoru, kdykoliv se ho nečím trochu dotkneš Při normálním užívání stejně vidět nejsou, pokud si teda do monitoru nesvítíš lampičkou.
A přípravek na obrazovky taky nebrat, jedině destilovaná voda.
Intel Core i7 12700KF + Noctua NH-U12A CB -- Gigabyte Z690 GAMING X DDR4 -- Gainward Phantom RTX 4080 -- G.Skill Ripjaws V 2x16GB@3600CL14 -- WD Black SN850 NVMe 2TB -- Corsair RM750x -- Fractal Design Torrent -- USB DAC EarMen Eagle -- PreSonus Eris 3.5 BT -- Sennheiser HD 560S -- Samsung Odyssey OLED G8 -- Razer BlackWidow V3 Pro + Razer DeathAdder V2 Pro + Xbox Wireless Controller -- WIN 11 Home 24H2