Trailer: DOOM: The Dark Ages | Official Trailer 1 (4K) | Coming 2025
Vypadá jako dobrá řežba. Příběhově prequel Doomu (2016) a Doom Eternal
Doom: The Dark Ages
Moderátor: Baneshee
- Mr.Nigga
- Začátečník
Doom: The Dark Ages
I'm living on reds, vitamin C and cocaine. Everything's a blur
- Holda
- Středně pokročilý
- Mr.Nigga
- Začátečník
Re: Doom: The Dark Ages
Jestli jsem to pochopil dobře, tak tohle má být mezi Doom 2 a 2016
Doom a Doom 2 jsem hrál, ale nikdy nedohrál. Ono příběhově tam toho moc nebylo, hutnější byl až Doom 3 a ten netuším jak do toho zapadá. Na konci D3 jsou v archeologických vykopávkách kamenné fresky s Doom Slayerem, ale mám pocit, že celou trojku zbytek následujících her ignoruje a moc tam příběhově nezapadá
Doom a Doom 2 jsem hrál, ale nikdy nedohrál. Ono příběhově tam toho moc nebylo, hutnější byl až Doom 3 a ten netuším jak do toho zapadá. Na konci D3 jsou v archeologických vykopávkách kamenné fresky s Doom Slayerem, ale mám pocit, že celou trojku zbytek následujících her ignoruje a moc tam příběhově nezapadá
I'm living on reds, vitamin C and cocaine. Everything's a blur
- HEAD
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Ja bych byl radsi kdyby predelali Doom3 + datadisk do moderniho enginu s RT a DLSS/DLAA.
CPU-Ryzen 7800X3D, MB-MSI X670E Tomahawk, RAM-64GB 6600mhz CL32@6400mhz CL30, GPU-RTX 4080Super 16GB, ZDROJ-Seasonic GX 850W, Monitor-LG OLED C1 48"
- Sobo
- Středně pokročilý
Epos Věčný - DooM Lore 1993-2023
https://www.youtube.com/watch?v=WpeYcI2bZNU
Tady je to pro lenochy i v cestine.
https://www.youtube.com/watch?v=WpeYcI2bZNU
Tady je to pro lenochy i v cestine.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
- TankGeorge
- Začátečník
-
Tady Homer Simpson během minuty rekapituluje kopletní lore chystaného Dark Ages =D
https://www.youtube.com/watch?v=UbkDJXKm3sY
Nejvíc se těším. Střílečky už spoustu let vůbec nehraju, ale D2016 a Eternal jsou jak polechtání po koulích pro vyznavače starších arénových masakrů. V Eternalu mám na dle Steamu přes 100h played o.O (pouze Ultra Violence neeb).
Jsem zvědavý, jestli někam posunou ten jejich labužnický tech... nějaká ochutnávka dalších RT fíčur. A taky jestli nastane čas dát sbohem "starým pomalým" 120Hz/4k oledům a přejít na 240Hz x)
Ještě bych podotknul mezi řádky... Eternal datadisky přinesly rozkol v komunitě. Ancient Gods part 1 bylo velmi hardcore na míru elitě hrající NM speed-runy apod. Ale AG part 2 udělali mnohem více casual, čímž tu jejich HC komunitu dost naštvali. Šéf projektu ale jasně vyjádřil, že hra má být primárně zábava pro širší publikum a ne HC projekt pro elity - pro ně je ve hře podpora módů. Takže bych od Dark Ages určitě čekal mnohem více relax casual hříčku a určitě nedojde k posunutí laťky, jako mezi D2016 a Eternal, spíš naopak.
https://www.youtube.com/watch?v=UbkDJXKm3sY
Nejvíc se těším. Střílečky už spoustu let vůbec nehraju, ale D2016 a Eternal jsou jak polechtání po koulích pro vyznavače starších arénových masakrů. V Eternalu mám na dle Steamu přes 100h played o.O (pouze Ultra Violence neeb).
Jsem zvědavý, jestli někam posunou ten jejich labužnický tech... nějaká ochutnávka dalších RT fíčur. A taky jestli nastane čas dát sbohem "starým pomalým" 120Hz/4k oledům a přejít na 240Hz x)
Ještě bych podotknul mezi řádky... Eternal datadisky přinesly rozkol v komunitě. Ancient Gods part 1 bylo velmi hardcore na míru elitě hrající NM speed-runy apod. Ale AG part 2 udělali mnohem více casual, čímž tu jejich HC komunitu dost naštvali. Šéf projektu ale jasně vyjádřil, že hra má být primárně zábava pro širší publikum a ne HC projekt pro elity - pro ně je ve hře podpora módů. Takže bych od Dark Ages určitě čekal mnohem více relax casual hříčku a určitě nedojde k posunutí laťky, jako mezi D2016 a Eternal, spíš naopak.
Ryzen 7800X3D + Kingston 2x32GB 6000/36 + RTX 4090 sociální Gainward + ROG B650E-E
LG OLED CX 55" + Fractal Design Define S2
LG OLED CX 55" + Fractal Design Define S2