SSD nejde smazat!

Vše kolem disků bez pohyblivých částí - SSD, flash, nand, atp.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
J4REK
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

SSD nejde smazat!

Příspěvek od J4REK »

Zdravím vás, mam na vás prosbu protože už si nevím rady a stímto problémem sem se nikdy nesetkal. Dostal jsem disk ktery nejde naformatovat,odstranit oddíl ve spravci, řečěno disk se naformatuje ale data tam stale jsou...ani pri instalaci windows 10 nelze odstranit oddíl ani naformatovat. Prikladam foto disku

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Naposledy upravil(a) J4REK dne stř 12. čer 2024, 16:10, celkem upraveno 1 x.
J4REK
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: SSD nejde smazat!

Příspěvek od J4REK »

jeste jsem zapomel napsat ze i formatovaní v nouzovem rezimu i v linuxu a vzdy data tam jsou vsechny!
python.p
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od python.p »

Je mrtvej a nebo v read-only módu.
Pozor! Tento příspěvek může obsahovat stopy: ironie, mléka, čokolády, sarkazmu, oříšků a cynizmu...

Delidy a návrhy PC na míru najdete zde
DOC_ZENITH
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od DOC_ZENITH »

Ano, tohle je jedna ze smrtí SSD, když controller detekuje že NAND je dead či došly spare sektory, přepne se do read-only modu pro poslední vytažení dat a to je konec jeho příběhu.
Prometheus
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prometheus »

2 doc Je ale divny, ze mu "projde" format... Kdyz mi odeslo SSD tak naformatovat neslo - vzdy to skoncilo s chybou a taktez v CDI svitil stav disku spatny.
Vždy prodávám i jinde.
Zivan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zivan »

Ja mel myslim podobnou microSD kartu. Format probehl a karta se tvarila jako prazdna, ale nevim jestli to nebyla jen nejaka cache souboroveho systemu, protoze po vytahnuti a vlozeni zpet na te karte zas vsechno bylo.
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP USB-C G5 Essential + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
Walker1134
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Walker1134 »

Já měl taky sd kartu na raspberry pi a nešla mi naformátovat ani přes sudo... Tak jsem ji vyhodil 😁
PC: Monitor: Dell S2417DG@144Hz + G-SYNC, Case: Be quiet! Pure Base 500, CPU: Ryzen 5 2600, Cooler: Artic Freezer 34, MB: GIGABYTE B450 GAMING X, GPU: GIGABYTE GTX 1070 Ti Gaming 8G, RAM: 2x8Gb Corsair LPX DDR4@2133Mhz, NVMe SSD: Samsung 970 Pro 512Gb, OS: Windows 10 Pro, HDD: Western Digital Blue EX 1Tb, PSU: Seasonic Focus Plus Platinum 650W
J4REK
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od J4REK »

diky ,leti to koša!
Odpovědět

Zpět na „SSD a flash disky“