2 PC dohromady vc. netu

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
LeeO
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

2 PC dohromady vc. netu

Příspěvek od LeeO »

Cus,
mam prosbicku, potreboval bych propojit dva pocitace - na obou je sitova karta, ale u jednoho je slot pouzity na kabelovy modem upc.
Jde mi o vytvoreni "site" kdy oba pocitace budou schopny vyuzivat jednu tiskarnu a jiz zminovany externi modem. Co je k tomu zapotrebi? JSEM NAPROSTY AMATER a v zivote jsem nic takoveho nedelal, takze by mi pomohl odkaz na nejaky navod step by step.
Lze vubec vyuzivat internet na obou pocitacich zaroven a kde nastavit napr. omezeni rychlosti?
Diky moc a prosim neukamenovat za trivialni dotazy :oops: ...
CPU: P4 2,6GHz # RAM:512 DDR DualChannel # MB:Intel Corporation D865PERL # HDD: Seagate 120GB SATA ST3120026AS # VGA: Powercolor ATi Radeon 9800PRO 128MB # DVD: LG DVDRAM GSA-4163B # DVD: SONY DVD-ROM DDU1612 # MON: ADI 19" P950# Microsoft Wireless Optical Desktop Elite # MSI Btoes # O2 ADSL 4096/512mbps # NB: DELL Latitude D610
johny128
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od johny128 »

nazdar, uz sa to tu riesilo, ak chces aby tie pc boli od seba uplne nezavysle, potrebujes si kupit NAT router, cca 1000sk...potom mas net na obidvoch pc nezavysle od seba, odskusane, aj na upc, no problemo :) skus sa tu trocha pohrabat, tusim ze uzivatel pedro rozsietovaval chello a nie je jediny..proste potrebujes ten router
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“