...tiskárna Canon ip1500 PIXMA - ano či ne?...

Cokoli týkající se tiskáren, skenerů a multifunkčních zařízení, papíru či náplní.
Odpovědět
Mike_Starwalker
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

...tiskárna Canon ip1500 PIXMA - ano či ne?...

Příspěvek od Mike_Starwalker »

Zdravím,
po letech odkládání jsem se do toho konečně rozhodl praštit a koupit si tiskárnu. Potřebuji ji jenom na běžný školní tisk , plus sem tam nějaké obrázky a možná fotka. Myslíte, že Canon ip1500 PIXMA je dobrá volba nebo se dá za stejnou cenu (cca 1600,- na Cybexu) pořídit něco lepšího. A jak je to s náplněma, jsou bez problému k dostání? Kdyžtak díky moc za jakoukoliv radu :o).
Lord
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lord »

canon super ale radeji IP2000
....ze by to byl MELOUN
Howkey
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Howkey »

Take o ni uvazuji a myslim si, ze podle tech parametru nebude spatna :)
Na normalni tisk plne dostacujici a na jednoduchy obrazky. Na fotky uz asi moc ne, ale za tech 'par' korun :D
AMD R7 9800X3D FCLK 2200Mhz + Artic Freezer III 360 | Asus ROG Strix B650E-E | 2x16GB 6000Mhz CL28 Team Group T-Create | Sapphire Pulse 9070XT 16GB | SAMSUNG SSD 256GB | 27" LG ultragear 27GL83A-B | EVGA SuperNOVA 750 G2, 80+ Gold 750W | NZXT H7 flow | WIN 10 64bit

See my build online https://builds.gg/builds/open-air-build-25179
Gyx
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Gyx »

Já uvažuju o IP 2000. Ale též by mě zajímalo jak je to s neorigoš náplněma. Prý tam jsou při použítí neoriginálních náplní nějaké problémy s tisk.hlavou.Co je na tom pravdy?
Odpovědět

Zpět na „Tiskárny, skenery a multifunkční zařízení“