Adobe Photoshop - ippcvm7.dll error

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
Lojza
Začátečník
Začátečník

Adobe Photoshop - ippcvm7.dll error

Příspěvek od Lojza »

Mám jiné PC, s AMD Phenom X4, originál Adobe Photoshop 2021, na Intel Core i7 to jelo v pohodě, ale AMD si ani neškrtnu, pořád ta stejná chyba - ippcvm7.dll error

"No DLL from the list below (no list) is found on the system search path: ippcvm7.dll (for my PC).
Please provide a path to at least one of them."

To je rada jak prdel, ten soubor jsem stáhl, ale kam ho mám nahrát, aby to šlo? Mě už z toho jebne, já to potřebuju do práce, to je hrozný.

Obrázek
zsdx
Začátečník
Začátečník

Re: Adobe Photoshop - ippcvm7.dll error

Příspěvek od zsdx »

Pise to 'system search path', takze v podstate kamkoliv do %PATH%. Dalsi otazka je, zda je treba ji i registrovat.
Lojza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lojza »

Já jsem úplně mimo, a kam to je to "path"? Jaká cesta? A jak se to vůbec registruje? Díky
zsdx
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od zsdx »

Pro zacatek to jen nahrej do C:Windows
madPav3L
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od madPav3L »

Zkusil jsem rychlý google search https://community.adobe.com/t5/photosho ... p/11521199
a tam píšou, že "Photoshop 2021 (v22.x) requires a CPU that supports SSE 4.2 or later." což AMD Phenom X4 dle rychlého google hledání neumí.
CPU: Ryzen 7 9800X3D MB: ASUS ROG STRIX B650E-E GAMING WIFI RAM: Patriot Viper Venom 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 GPU: Palit RTX 4090 GameRock FAN: Noctua NH-D15S SSD: 1x Samsung 960 Pro M.2 512GB, 1x Samsung 960 Pro M.2 1TB, 1x Samsung PM981 M.2 2TB HDD: 3x Seagate Barracuda 7200 3TB Display: Dell AW3423DWF 3440x1440 165 Hz OLED PSU: Seasonic Prime SSR-750PD 750W Mouse: Logitech G602 Keyboard: Cherry MX-Board 6.0 UPS: CyberPower Professional Tower 1000VA/900W CASE: Fractal Design Meshify 2 XL Audio: Creative Sound Blaster Z + Logitech Z906
Lojza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lojza »

Do háje, jak je toto možný? To mě teda štve :(
Lojza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lojza »

Okey, dobře vědět, takže přejdu na AMD Ryzen, to by šlo, ne?
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“