NASTAVENÍ REGISTRU - POČÍTAČ ZKOLABOVAL - VYŘEŠENO!!
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- petrs
- Nováček

-
NASTAVENÍ REGISTRU - POČÍTAČ ZKOLABOVAL - VYŘEŠENO!!
Existuje nějaké řešení následující situace?:
1. export celého registru jednoho počítače do souboru
2. přenos tohoto souboru do druhého počítače.
3. import tohoto souboru do registru druhého počítače.
4. restart s následným výtuhem, na který nepomáhá žádná z nabízených možností - (režim nouze,poslední známá konfigurace etc)
Díky
1. export celého registru jednoho počítače do souboru
2. přenos tohoto souboru do druhého počítače.
3. import tohoto souboru do registru druhého počítače.
4. restart s následným výtuhem, na který nepomáhá žádná z nabízených možností - (režim nouze,poslední známá konfigurace etc)
Díky
Naposledy upravil(a) petrs dne stř 23. úno 2005, 09:12, celkem upraveno 1 x.
- zombux
- Odborník PCT

- petrs
- Nováček

-
- zombux
- Odborník PCT

- Skodik
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
schvalne potom napis jak to dopadlo, docela by me to zajimalo..
Káva, mlýnky na kávu, moka konvice https://www.gourmetkava.cz
- petrs
- Nováček

-
tak jsem včera postupoval přesně podle návodu - v p¨rvní fázi dojde k zavedení nejstarších hodnot registru, které vzniknou při instalaci - po restartu se přihlásí původní builtin admin. účet, zajímavé je, že fungují všechny aplikace, které byly instalovány až později. Pro jistotu jsem v této fázi před pokračováním nahodil Nero a zazálohoval data, ze svého účtu (v tuto chvíli nefunkčního). V restore složce jsem našel body obnovení z předchozího dne, ale podle času se to velmi blížilo okamžiku sesrání. Naštěstí se jednalo o bod obnovení, který systém vyrobil krátce před mým geniálním zásahem.
Vše naskočilo, pouze bylo nutné win znovu aktivovat.
Zdá se, že tímto způsobem lze opravit většinu kolapsů, aniž by byla nutná reinstalace.
Zdá se, že tímto způsobem lze opravit většinu kolapsů, aniž by byla nutná reinstalace.
- zombux
- Odborník PCT

- Skodik
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
rekl bych ze jsi udelal skoro to same jako Obnova systemu (nemyslim posledni funkcni bod)petrs píše:tak jsem včera postupoval přesně podle návodu - v p¨rvní fázi dojde k zavedení nejstarších hodnot registru, které vzniknou při instalaci - po restartu se přihlásí původní builtin admin. účet, zajímavé je, že fungují všechny aplikace, které byly instalovány až později. Pro jistotu jsem v této fázi před pokračováním nahodil Nero a zazálohoval data, ze svého účtu (v tuto chvíli nefunkčního). V restore složce jsem našel body obnovení z předchozího dne, ale podle času se to velmi blížilo okamžiku sesrání. Naštěstí se jednalo o bod obnovení, který systém vyrobil krátce před mým geniálním zásahem.
Káva, mlýnky na kávu, moka konvice https://www.gourmetkava.cz