Delta Force

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Octopuss
Začátečník
Začátečník

Delta Force

Příspěvek od Octopuss »

Před cca měsícem vyšla open beta něčeho, co sice asi nebude Battlefield killer, ale má to myslím docela potenciál.

https://www.playdeltaforce.com/en/
https://www.twitch.tv/directory/categor ... e-hawk-ops

Obrázek
Obrázek

Je to free to play, údajně bez pay to win aspektu, což mi prozatím přijde jako celkem pravda. Dá se koupit nějaká ingame měna, za kterou se dají pořídit kosmetický věci a XP boosty, ke kterým se ale dostanete i normálním hraním.
Někomu by mohlo vadit, že za tím stojí Čína.

Poslední Battlefield, kterej jsem hrál, bylo BF4, protože nic co přišlo potom mě nezaujalo, ale tohle mě chytlo i přesto, že jsem po 10+ letech hraní úplně jiných věcí furt mrtvej :D Grafika je naprosto perfektní, a hratelnost je na betu velmi slušná. Má to trochu mouchy, ale není to takovej propadák jako si matně pamatuju na BF3+4 po oficiálním vypuštění.
Systém tunění zbraní je naprosto geniální, ale taky má tolik kombinací, že se v nich člověk ze začátku totálně ztratí. Mně se z něj prvních pár dní vařily závity :D

Když není dost hráčů, hra do mapy naháže boty, což je na jednu stranu nahovno, ale na druhou to dává smysl. Zatím jsem se s nima nesetkal - asi záleží, v jakým regionu žijete, a v jakým času hrajete.

Osobně mi trochu vadí příšerně nízký TTK a gadgety, který mají operátoři (to je další věc, která by někoho mohla srát), díky kterým jsou všechny boje v trochu uzavřenějších místech hroznej shitstorm ala Metro v BF3/4. Pořád ale ještě nevyšel ani první update, takže se určitě ještě dost věcí změní.

Prozatím mám za týden a něco nahráno asi 80h, a výborně se bavím. Solo je to samozřejmě trochu frustrující s ohledem na nekompetentnost typickýho hráče FPS...
stylar
Začátečník
Začátečník

Re: Delta Force

Příspěvek od stylar »

Zkouším multi, mód něco jak ten BF conquest nebo attack/defence, jinak je to velmi věrná kopie BF2042, nic tak perfektně okopírované jsem neviděl i různé drobnosti stejné jenom jinak provedené, každopádně mi to přijde lepší jak BF v mnoha věcech, customizace zbraní je fakt skvělá, jediný co mi vadí je malé množství map a destrukce prostředí mohla být taky lepší i když to asi není zaměřeno na vozidla je jich tu málo a za jednu stranu.

Neustále mi to taky resetuje control panel nastavení v-sync, kdy ho chci mít nastaveno globálně na zapnuto, což je zvláštní, asi nějaká "ochrana" proti cheaterům, že by měli nějak modifikovaný profil na úrovní ovladače nebo bug?
DISPLAY: LG OLED48CX 3840x2160@120Hz 4:4:4 HDR 10bit GPU: MSI GeForce RTX 4090 SUPRIM X 24GB GDDR6X CPU: AMD Ryzen 7 9800X3D CPU COOLER: ARCTIC Liquid Freezer II 420 MB: MSI MPG X870E CARBON WIFI BIOS 7E49v1A3 (AGESA PI-1.2.0.3a) RAM: Corsair 64GB (2x32GB) KIT DDR5 6000MT/s CL30-36-36-76 Dominator Titanium EXPO STORAGE: Samsung 990 PRO 2TB@PCIe x4 4.0 (OS), Samsung 980 1TB@PCIe x4 3.0, Samsung 870 EVO 2TB@SATA, HDD Seagate BarraCuda - 4TB (ST4000DM004) PSU: Corsair RMx Series RM850x (v.2021) - 850W CASE: Corsair iCUE 7000X RGB Black (5x Noctua NF-A14 PWM) KEYBOARD: SilentiumPC Gear GK550 Omnis Kailh Brown RGB MOUSE: Glorious Model D Wireless (+Grip Tape) SPEAKERS: Edifier R1280T (42Watt RMS) OS: Microsoft Windows 11 Pro CZ 64-bit v24H2
Octopuss
Začátečník
Začátečník

Re: Delta Force

Příspěvek od Octopuss »

2042 jsem nehrál, takže nemůžu posoudit. Znám jen BF3/4. Oproti "klasice" mám trochu výhrady, ale hry se za 10+ let zřejmě dost změnily :D

Vsync nepoužívám, tam neporadím. Může to být bug, ale nemusí. Pořád je to první build open bety, žejo...
Mapy pokud vím přidají v nový "sezóně". To má být tuším za cca měsíc. Novinky se zjišťují docela blbě, většinou se to nejvíc řeší na oficiálním Discordu (a to ještě jen co lidi leaknou z čínský verze), ale to je spam jako hovado.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“