Ahoj,
mám ntb Acer nitro An5 s cpu AMD 5 2500U. Chci na něj nainstalovat WIn11. Cpu ale není podporován Win11 dle support listu.
Je nějaká možnost, jak Win 11 rozchodit? Díky
EDIT:
Tak jsem našel řešení
Registry Key: HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\Setup\MoSetup
Name: AllowUpgradesWithUnsupportedTPMOrCPU
Type: REG_DWORD
Value: 1
Otázka, zda se systém rozjede nebo bude fungovat.
Instalace W11 na ntb s nepodporovaným cpu
Moderátor: Loki5567
- BRUCEF
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
- Mr.Nigga
- Středně pokročilý
Re: Instalace W11 na ntb s nepodporovaným cpu
Udelej si instalacni flashku přes Rufus a v něm si zaklikneš odstranění požadavků na TPM atd. Normálně to funguje
I'm living on reds, vitamin C and cocaine. Everything's a blur
- BRUCEF
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Díky. Chtěl jsem něco instantního. Bohužel změna v registrech nejde, jelikož tam není MoSetup.
- Briketa
- Začátečník
-
Verze Win 11 24H2 už jen upozorní, ale instalovat můžeš.
PC: Core i5-13500, Asus TUF B660 PRO GAMING, Kingston HyperX 2 x 16GB DDR4 3200 MHz , Kingston KC3000 1024GB, MSI RX6600 Mech 8GB, HP w2207, Asus DRW-2014L1T
NB: Dell Latitude 5510
NB: Dell Latitude 5510
- BRUCEF
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Stáhl jsem Win11 24H2. Pro mě by bylo jednodušší přepsat nebo upravit registry, abych mohl instalovat z Win update. A poté dle návodu v případě problému vrátit zpátky na WIn10. Pokud mi složka MoSetup chybí v registrech mám jí zkusit vytvořit?
EDIT: Rufus 4.6 nezklamal. WIN 11 jede. Stabilitu otestuji . Ve správci zařízení chybí 3 věci. Řadič pci na šifrování, řadič sběrnice SM, zařízení pci. Jelikož jsem v Rufus image zakázal TPM, min 8 Gb ram, myslím, že je to ono.
EDIT: Rufus 4.6 nezklamal. WIN 11 jede. Stabilitu otestuji . Ve správci zařízení chybí 3 věci. Řadič pci na šifrování, řadič sběrnice SM, zařízení pci. Jelikož jsem v Rufus image zakázal TPM, min 8 Gb ram, myslím, že je to ono.