MSI MPG X870E CARBON WIFI

Socket AM5 pro procesory Ryzen.

Moderátor: Eddward

Odpovědět
TShark
Nováček
Nováček

MSI MPG X870E CARBON WIFI

Příspěvek od TShark »

Ahojte prosím vás nenašiel som tému na túto základnú dosku tak som si dovolil založiť novú s postrehmi na túto dosku. Čo sa týka mojich skúsenosti tak super doska veľa portov najnovší chipset dokonca s dvoma soutbridge? ale je tu jedno ALE a to sú teploty pri použití dvoch nwme diskov jeden mám v hornom slote samsung 980pro a dokúpil som druhý ten som dal pod prvý a teplota jedného chipsetu bola 62°C a druhý mal okolo 42°C lenže ako to chodí bez chýb to nieje zistil som že pokiaľ mám obsadené prvé dva sloty tak grafika mi ide na bus interface 8x tak som ten disk nahodil do posledného slotu s tým že grafika už ide na 16 liniek ale teploty chipsetu sú na moje pomery dosť veľké pri nečinnosti vo win11pro kluďne prvý chipset 72°C a druhý 69°C :o tak ma napadlo že na grafike vypnem zero fan nech bežia fany stále a ofukujú chipset tam som na teplotách 59°C a keď zapnem hru tak zasa som na 68-72°C ale fany na grafike počuť a ja mám rád ticho tak som zapol zero fan a hovorím si mám tri roky záruku tak to nejdem riešiť ale vo vnútri ma to stále nutí premýšľať čo s tým. chcem sa opýtať kto má túto dosku aké máte teploty chipsetu pri použití dvoch nwme diskov? ďakujem :)
Odpovědět

Zpět na „Socket AM5“