MAC adresa
Moderátor: Don
- herooo
- Nováček

-
MAC adresa
Je mozne zistit mac adresu mojho APecka ovislink WL1120 AP bez toho aby som musel do konfigu toho APecka ??? pls help
- Hajs
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- KOFis
- Mírně pokročilý

Re: jak ???
nebude jednodussi se do toho konfigu podivat? btw proc se do nej nemuzes podivat? nekdy mac adresa byva napsana taky na zarizeni, nebo na sit. karte v nem.herooo píše:ako to mam spravit ??? mi to popis podrobnejsie pls. Je na to nejaky program alebo nieco ??? kde to stiahnem ??Hajs píše:třeba odchytit nejakej paket od APčka v etherealu a tam uvidíš MAC APčka
- Joži
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
www.ethereal.com
potom uz presne neviem ako je tam to odchytavanie packetov, ale ked som na to prisiel ja,, no
potom uz presne neviem ako je tam to odchytavanie packetov, ale ked som na to prisiel ja,, no
- pavduf
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- herooo
- Nováček

-
No ja by som sa aj mrkol do toho konfigu ale je tam nastavene hesloKOFis píše:nebude jednodussi se do toho konfigu podivat? btw proc se do nej nemuzes podivat? nekdy mac adresa byva napsana taky na zarizeni, nebo na sit. karte v nem.herooo píše: ako to mam spravit ??? mi to popis podrobnejsie pls. Je na to nejaky program alebo nieco ??? kde to stiahnem ??
- pavduf
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jestli je tvoje, tak ho resetuj a znovu nastav.herooo píše:No ja by som sa aj mrkol do toho konfigu ale je tam nastavene hesloKOFis píše: nebude jednodussi se do toho konfigu podivat? btw proc se do nej nemuzes podivat? nekdy mac adresa byva napsana taky na zarizeni, nebo na sit. karte v nem.
Jestli jede jako AP, tak bys mohl chytit NetStumblerem na jiném PC (ten ti ukáže i MAC adresu)
Jestli ho máš jako klienta, tak jestli se k němu dostaneš, jak už jsem psal , tak by to mělo být na něm napsané.
Toshiba Satellite