MAC adresa

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
herooo
Nováček
Nováček

MAC adresa

Příspěvek od herooo »

Je mozne zistit mac adresu mojho APecka ovislink WL1120 AP bez toho aby som musel do konfigu toho APecka ??? pls help
Hajs
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hajs »

třeba odchytit nejakej paket od APčka v etherealu a tam uvidíš MAC APčka
!NO inet - NO fun!
herooo
Nováček
Nováček

jak ???

Příspěvek od herooo »

Hajs píše:třeba odchytit nejakej paket od APčka v etherealu a tam uvidíš MAC APčka
ako to mam spravit ??? mi to popis podrobnejsie pls. Je na to nejaky program alebo nieco ??? kde to stiahnem ??
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: jak ???

Příspěvek od KOFis »

herooo píše:
Hajs píše:třeba odchytit nejakej paket od APčka v etherealu a tam uvidíš MAC APčka
ako to mam spravit ??? mi to popis podrobnejsie pls. Je na to nejaky program alebo nieco ??? kde to stiahnem ??
nebude jednodussi se do toho konfigu podivat? btw proc se do nej nemuzes podivat? nekdy mac adresa byva napsana taky na zarizeni, nebo na sit. karte v nem.
Joži
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joži »

www.ethereal.com :roll:
potom uz presne neviem ako je tam to odchytavanie packetov, ale ked som na to prisiel ja,, no :wink:
pavduf
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavduf »

Jak psal KOFis, tak ta adresa by měla být napsaná na krabičce (pokud se k ní dostaneš).
Toshiba Satellite
herooo
Nováček
Nováček

Příspěvek od herooo »

KOFis píše:
herooo píše: ako to mam spravit ??? mi to popis podrobnejsie pls. Je na to nejaky program alebo nieco ??? kde to stiahnem ??
nebude jednodussi se do toho konfigu podivat? btw proc se do nej nemuzes podivat? nekdy mac adresa byva napsana taky na zarizeni, nebo na sit. karte v nem.
No ja by som sa aj mrkol do toho konfigu ale je tam nastavene heslo :-D
pavduf
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavduf »

herooo píše:
KOFis píše: nebude jednodussi se do toho konfigu podivat? btw proc se do nej nemuzes podivat? nekdy mac adresa byva napsana taky na zarizeni, nebo na sit. karte v nem.
No ja by som sa aj mrkol do toho konfigu ale je tam nastavene heslo :-D
Jestli je tvoje, tak ho resetuj a znovu nastav.

Jestli jede jako AP, tak bys mohl chytit NetStumblerem na jiném PC (ten ti ukáže i MAC adresu)

Jestli ho máš jako klienta, tak jestli se k němu dostaneš, jak už jsem psal , tak by to mělo být na něm napsané.
Toshiba Satellite
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“