nabidka start - zbytecny reinstal?
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- MAN
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
nabidka start - zbytecny reinstal?
Problem: No tak zeshitovala se mi nabidka start... vyblute ikony, zvetsene ikony, zvetsena nabidka start, ctvereckovane ikony. Zkousel jsem jet i bez ovladacu na grafiku a je furt stejne velkaa zbytecny reinstal bych nechtel podstupovat...
tady je obrazek: www.dmanik.wz.cz/shitXP-plocha2.jpg ... neni to bohuzel z nej moc dobre videt, protoze je to jpg, ale snad poznate ze ten WMP je jaksi divne nahore (je to normalni velikost u normalni nabidky start)
Co jsem s tim delal: Taktoval CPU ve Winech (ja vim sem blbec, se nepoucim) a nasledne to spalo. V BIOSu zahadnym zpusobem to neslo zas zpatky podtaktovat, tak sem vymazal CMOS. Uz vse jede, az na tu nabidku start.
Nevim jestli mi poradite, ale za zkousku nic nedam, treba to vyresi nova grafika o cemz silne pochybuji... diky moc vsem
tady je obrazek: www.dmanik.wz.cz/shitXP-plocha2.jpg ... neni to bohuzel z nej moc dobre videt, protoze je to jpg, ale snad poznate ze ten WMP je jaksi divne nahore (je to normalni velikost u normalni nabidky start)
Co jsem s tim delal: Taktoval CPU ve Winech (ja vim sem blbec, se nepoucim) a nasledne to spalo. V BIOSu zahadnym zpusobem to neslo zas zpatky podtaktovat, tak sem vymazal CMOS. Uz vse jede, az na tu nabidku start.
Nevim jestli mi poradite, ale za zkousku nic nedam, treba to vyresi nova grafika o cemz silne pochybuji... diky moc vsem
- zombux
- Odborník PCT

- MAN
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- martin_CZ
- Začátečník

- Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
- Kontaktovat uživatele:
kdyz das pravej cudl na nakyho zastupce a "seradit podle abecedy", tak se to (svete div se) seradi podle abecedy... tohle je problem uz od W95 

a k ty velikosti pisma - ty to mas cely naky divny, pac v jednom radku startu mas den i cas, to neni normalni... nemas treba v (zobrazeni>vzhled>upresnit) polozka Nabidka naky velky cislo? ja sem to nemenil a mam tam 19. nebo nazev palety (nevim na to by to mohlo bejt, tak je to treba ono)
17.. proste si pohraj s timhle 

a k ty velikosti pisma - ty to mas cely naky divny, pac v jednom radku startu mas den i cas, to neni normalni... nemas treba v (zobrazeni>vzhled>upresnit) polozka Nabidka naky velky cislo? ja sem to nemenil a mam tam 19. nebo nazev palety (nevim na to by to mohlo bejt, tak je to treba ono)
ASUS F3T
- Dony
- Středně pokročilý

- martin_CZ
- Začátečník

- Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
- Kontaktovat uživatele:
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- MAN
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
NO tak razeny dle abecedy to neni, to jen ten horejsek a to sem radil sam manualne, ale nic o razeni jsem nerikal
...
Dival jsem se do toho upresnit, nic tam neni, secko fpohode, velikost pisma je normalni, jen start je velkej .)
Obnovit registr? TO nejak de?
... a jak?
Dony, MartinCZ: No jadro problemu jsem predem popsal, z toho obrazku to neni moc videt. Neni to nejaky zavazny problem, jen proste nabidka start je zasrane vysoka (ale zas ne nejak hafo) a ikony jsou ctvereckovany a velky.. Ale kdyz se podivas na WMP... zkus ho spustit dat tak jak ja a uvidis ze ho budes mit jinde, uprostred. A ja mam stejnou velikost toho WMP ale je nahore, takze mi tam jakoby kus startu precniva.
Kdyztak to preziju ale vypada to dosti humusne a vy ste tady takovy chytrolini
Dival jsem se do toho upresnit, nic tam neni, secko fpohode, velikost pisma je normalni, jen start je velkej .)
Obnovit registr? TO nejak de?
Dony, MartinCZ: No jadro problemu jsem predem popsal, z toho obrazku to neni moc videt. Neni to nejaky zavazny problem, jen proste nabidka start je zasrane vysoka (ale zas ne nejak hafo) a ikony jsou ctvereckovany a velky.. Ale kdyz se podivas na WMP... zkus ho spustit dat tak jak ja a uvidis ze ho budes mit jinde, uprostred. A ja mam stejnou velikost toho WMP ale je nahore, takze mi tam jakoby kus startu precniva.
Kdyztak to preziju ale vypada to dosti humusne a vy ste tady takovy chytrolini
- martin_CZ
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ty myslis WMP v hl.panelu a ne ve startu!!!! aha!
ted sem na to kouk a pripada mi ze mas velikost ikon moc velkou.... du to zkusit...
//edit: tak sem prd vymyslel
nejde to
ale je to tou velikosti ikon v hl.panelu.. musis nejak vymyslet, jak je zmensit... treba to dela ten indikator (jazyku) klavesnice.. zkus ho vypnout..
//edit: tak sem prd vymyslel
Naposledy upravil(a) martin_CZ dne čtv 24. úno 2005, 09:25, celkem upraveno 1 x.
ASUS F3T
- Slezman
- Středně pokročilý

- martin_CZ
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- MAN
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
No tak... mam 1024*768 nevim od ceho jste to odvodili, ale hlavni panel me prijde ze se chova jako 800*600.
Jaaa blbec, doslo mi to az pozde, myslel jsem samozrejme hlavni panel + programy v nabidce start
Velikost ikon je moc velka, zkusil jsem uz vsechno, ale nic nepomaha
...
Jinak vypada to tak z toho obrazku, v realu to vypada jinak, obrazek je spis inspirace, jadro problemu jsem popsal
Jinak diky vsem za snahu poradit, ale bohuzel jsem zatim nevyresil, asi si zacnu pomalu zvykat na hnusej hlavni panel
Jaaa blbec, doslo mi to az pozde, myslel jsem samozrejme hlavni panel + programy v nabidce start
Velikost ikon je moc velka, zkusil jsem uz vsechno, ale nic nepomaha
Jinak vypada to tak z toho obrazku, v realu to vypada jinak, obrazek je spis inspirace, jadro problemu jsem popsal
Jinak diky vsem za snahu poradit, ale bohuzel jsem zatim nevyresil, asi si zacnu pomalu zvykat na hnusej hlavni panel
- martin_CZ
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- sotek
- Nováček

- Kontaktovat uživatele: