Co mi to chrastí v CD-ROM?
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- peetr
- Nováček

-
Co mi to chrastí v CD-ROM?
Když nahýbám svou LG, jako by se v ní přesípal jemný píseček. Co to proboha je a jak se toho zbavím !? 3 roky s ní nejsou žádné problémy 
- Adamsquare
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Přesně ti nepovim co to je, ale mě takhle "chrastili" všechny mechaniky co jsem kdy měl (asi 6 kousků CD,CDRW,DVD i DVDRW)
První mechanika kterou jsem měl v ruce a nechrastila byl NEC3500 a 3520.
Tudíž to neni žádná závada
(ale jestli ti upadla na schodech tak to bude něco jinýho
)
První mechanika kterou jsem měl v ruce a nechrastila byl NEC3500 a 3520.
Tudíž to neni žádná závada
(ale jestli ti upadla na schodech tak to bude něco jinýho
Acer AS315 | AMD Ryzen 7 3700U | 24GB 3200MHz | Vega 10 | 512GB SSD NVMe | Seagate 2TB | W11Pro | MX5500 Revolution | Acer B346CK 34" IPS
- Intelman
- Začátečník

Re: Co mi to chrastí v cdromce ?
Volně by se tam měla pohybovat jen ta magnetická destička, která po zasunutí drží CD. Zkus s ní zahýbat i s CD a už by chrastit neměla. Jinak by to mohl být nějaký bordel, co Ti tam za ty tři roky napadal.peetr píše:Když nahýbám svou LG, jako by se v ní přesípal jemný píseček. Co to proboha je a jak se toho zbavím !? 3 roky s ní nejsou žádné problémy
- cabman
- Středně pokročilý

Tak ten "píseček" jsou u některých mechanik vyvažovací kuličky které najdeš v rotoru na hlavnám motorku. Pokud to nedělalo od začátku, tak to opatrně nad stolem rozeber a uvidíš co vypadne. Může to být šroubeček, něco z posuvu, ...
Doplněno: Vzpoměl jsme si, že to taky může dělat nějaký malý prodradný skřítek.
Doplněno: Vzpoměl jsme si, že to taky může dělat nějaký malý prodradný skřítek.
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.