ARC Riders

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
orgasmic
Začátečník
Začátečník

ARC Riders

Příspěvek od orgasmic »

Pořád čekám na nějakou recenzi. Mám na Steamu odehranou hodinu a pořád nevím, jestli vrátit. Grafika je celkem otřes...z těch videí jsem byl celkem namlsaný, ale takové sto let staré Division 2 mi přijde graficky o dost hezčí...i herně mě to zatím moc nechytlo...dost mě sere, že se musí upgradovat zbraň pořád dokola...
Asus Rog Strix G18
satanicek666
Začátečník
Začátečník

Re: ARC Riders

Příspěvek od satanicek666 »

Halooo. Hraje to dakto???
AMD 9800x3d 5,3Ghz CO-40 = NOCTUA d15 G2= MSI B850 Tomahawk = KINGSTON 64gb 6000mhz cl30 = MSI 5090 Vanguard = Ssd: M2 WD 850x 1tb Win11 + M2 WD 850x 4tb + 850 evo 2tb = LIAN LI 217 black = Fany: 3x NOCTUA a14x25 G2-in + 3x NOCTUA a14x25r G2-out + 3x NOCTUA a12x25 G2-bottom = FSP Hydro Ti Pro 1kw = LG C2 42" = Per: LOGI g915 tkl + LOGI g pro wire + LOGI g440 hard + XBOX Wire Controller = Audio: TOPPING dx5 II = MACKIE mr524 = MEZE 99 classic V2
LeBron23CAVS
Začátečník
Začátečník

Re: ARC Riders

Příspěvek od LeBron23CAVS »

Mám v tom asi 6 hodin, což je reálně nic, ale první pocity?
Normálně tyhle extraction shootery nehraju, ale řekl jsem si, že když to každý tak chválí, tak to s partou kamarádů také vyzkouším. Ale upřímně už po těch 6 hodinách mě to nějak extra nebaví. Asi chápu, co na tom lidi vidí, ale prostě to není pro mě.

Je tam takový klasický cyklus. Vyprdne vás to na povrch a jdete sbírat materiál. Buď přežijete a materiál si odnesete, nebo ne. Menší roboti jsou v pohodě, ti větší jsou problém, když máte ze začátku slabé zbraně. Lidi jsou tak 50/50. Jednou potkáte pohodáře a pak zas dostanete do zad, když zrovna zabíjíte robota nebo plníte misi. Ale to se u tohoto typu her dá očekávat. Ale nevím, je to prostě grind, kdy chodíte nahoru, odnášíte materiál, za materiál si craftíte stoly, na kterých pak můžete dál craftit zbraně, léčení, štíty apod. Takhle to jede furt dokola jen s tím rozdílem, že potřebujete vzácnější materiál a více surovin. Také jsou tam vendoři, ti vám prodávají suroviny a jiné věci nebo vám dávají questy, za které získáte opět další materiál.

Graficky je to takový lepší průměr. Rozhodně to není ošklivé, ale čím víc to hraju, tím víc si všímám různých neduhů jako velmi krátká vykreslovací vzdálenost a hodně LQ stíny. Zkoušel jsem chvíli i to "skryté" Cinematic nastavení, ale nepřijde mi to o tolik lepší o kolik méně fps člověk má. Reálně to spadlo o cca 30fps při přechodu Epic > Cinematic. Nastavil jsem tedy na Cinematic pouze textury. Hra jinak jede poměrně hezky a většinu času plynule. Včera tuším také vyšlo video od DigitalFoundry.
gpu: Suprim RTX 5090 | cpu: Ryzen 9950x3D | cooler: NZXT Kraken Elite 360 wh (2024) | ram: GSkill 64GB 6000MHz cl26 | mb: ASUS X870E Hero | psu: Seasonic Prime TX-1600 | storage: Samsung 9100 Pro 2TB, Sasmung 990 Pro 2TB + 1TB | case: Phanteks Enthoo Evolv X wh
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“