Test CD vypalovaček

Vše o CD-R/RW, DVD±R/RW, Blu-ray, HD DVD, ZIP, FDD a dalších.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
tommasp
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Test CD vypalovaček

Příspěvek od tommasp »

Hledám link na nějaký aktuální test CD vypalovaček. Rád bych nějakou koupil a nevím kterou. díky
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Myslíš opravdu CD nebo i DVD vypalovačky. Nové CD vypalovačky už se v podstatě nedělaj, to už musí být, aby nějaký výrobce vylezl s novou. Naposledy PLEXTOR PX-230A. Píšu o ní něco tady v novinkách http://www.cdrhard.com/ a je tam i přímý odkaz. :)

Pak se ještě můžeš mrknout na CDR, maj tam slušnou databázi, ale českých stránek na tohle téma moc není.
Bathory
Predator1880
Nováček
Nováček

Příspěvek od Predator1880 »

Rychlost neni vsetko. Ked chces len CD napalovacku tak si zozen nejakeho Plextora,YAMAHU aj stare TEACI boli dobre zozen si nejake z druhej ruky a mas to vybavene. Ja osobne by som si kupil uz rovno nejaku DVD vypalovacku.
AMD Athlon64 754 3000+ Venice, 1024MB RAM V-Data 400MHz CL3, ASUS K8N-E, Seagate 160GB SATA, Seagate 200GB 8MB P-ATA, LG GSA-4167B, Pioneer DVD-119, PowerColor Sapphire Radeon X800GT 256MB AGP 8pip 475/490, MSI TV@nywhere Master, Pinnacle Firewire 1394, 3Com 3C905b-TX, modem Microcom DeskPorte56K, FDD, Enermax EG-375AX-EV(W)(24P)
tommasp
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

cd

Příspěvek od tommasp »

ano, mám na mysli jen cd vypalovačku. já ve svém pc dvd palírnu mám, tato je pro známého, který má na dvd příliš velkou plečku. pátrám po netu po nějakém srovnání, ale zdá se, že už je nikdo netestuje..
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

imho uz je to dneska prakticky jedno... ja do jedne podobne masiny kupoval vypredojovy CD-RW AOpen 40x za 2 kila... (sice nic moc, ale jede)

jinak samozrejme na www.cdr.cz tam je testu dost
Odpovědět

Zpět na „Optická, výměnná a jiná zařízení“