Windows update zlyhava

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows 11.

Moderátor: Loki5567

Odpovědět
van Bellen
Začátečník
Začátečník

Windows update zlyhava

Příspěvek od van Bellen »

Zdravim

Uz niekolko krat mi zlyhal velky update. Vzdy po stiahnuti nastane restart a instaliacia, ktora sa zasekne na 7%, nasledne sa objavi napis "nieco sa pokazilo...". Potom restart a opat sa snazi instalovat update, ktory opat skonci pri 7%. Niekolko krat sa pokusi o opatovnu instalaciu (neuspesne) a pri dalsom restarte nabehne windows.

Dva krat som instaloval windows z usb s tym, ze som ponechal programy a udaje konta. Myslel som, ze po prejdeni na novsiu verziu problem zmizne, ale opat sa mi nedari nainstalovat velke aktualizacie...skusal som vsemozne navody z internetu, ale nic nepomaha...

Nestretol sa s tym niekto ?

aktualna verzia: Win 11 Pro 25H2 262006899
update: KB5068861 (chyba instalacie 0x80071a2d)
Natural
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Windows update zlyhava

Příspěvek od Natural »

Jaký hardware?
van Bellen
Začátečník
Začátečník

i5 12500, z690, 32gb ddr5, rtx 4060ti

Jednu debatu k tomu som nasiel aj na redite. Zakladel temy to nakoniec vyriesil tak, ze vykonal clean install, problemy s aktualizaciami zmizli. Tomu by som sa chcel vyhnut, ale mam obavu, ze ina cesta nie je.
Sasakr
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Sasakr »

Vždy, když se mi tohle historicky stalo, jsem to nechal být a s nějakým dalším updatem se to dřív nebo později samo spravilo.
PC: Gigabyte B550M DS3H, Ryzen 7 5700x3D; 2×16 GB DDR4 3600 Mhz, XFX RX580 8GB XXX, WD SN7100 1TB
TV: Samsung NU8002
Audio: Denon X1500h, Wilson Movix 5.0
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

tohle typicky nejde vyřešit nějak jednoduše, zabere to dny laborování s WU stackem a typicky stejně člověk nevyřeší nic.
nejlepší je udělat opravnou instalaci (tj přeinstal se zachováním dat), to zabere v drtivý většině případů.
ignorelist: kremrole a dezoláti
van Bellen
Začátečník
Začátečník

zombux: prave ten preinstal so zachovanim dat som robil a tak presiel na 25H2, ale opat tie velke kulmulativne updaty sa proste zaseknu na 7%. Asi pomoze len cisty instal...
zsdx
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od zsdx »

Opravna instalace ('in-place upgrade') nemusi byt nutne na vyssi verzi. Prelizni to 25H2.
Odpovědět

Zpět na „Windows 11“