spuštěných starých programů v XP

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows XP, Windows 2000 a Windows NT.

Moderátor: Loki5567

Odpovědět
james.flashpoint
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

spuštěných starých programů v XP

Příspěvek od james.flashpoint »

hoj,
Chtěl jsem si naistalovat Turbo Pascal 7.0 a když klepnu na instal (nebo jakkýkoli exe ve složce) tak mi to píše pokuso přístůp k neplatné adrese. dělá to i u jyných starých programů (dos) Ale to by mělo chodit ne? zkoušel jsem to spustit přes příkazovou řádku a píše to systém nemůže otevřít zadaný program
fortune2k
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fortune2k »

hm skusil bych si udelat zastupcu na ploche a tam sa pohrat s kompaktibilitou a nastavenim pameti, dale by som to skusil na imom kompe, ak to tam pojde tak ten tvoj reinstal.
MSI 848P Neo-V, P4 2,4->2,8 GHz Prescott + Zalman CNPS9500 LED, 2x512 MB DDRAM PC400 + celomedeny pasiv, WD 80GB HDD SATA, Radeon 9800 PRO + VF700-AlCu LED, Creative SB Audigy SE 24bit 7.1, case Tt Tsunami dream black + window
radben
Nováček
Nováček

Podobný problém

Příspěvek od radben »

Já mám s některými programy podobný problém. Hlásí mi Runtime error 200 - dividing by zero. Vyřešil jsem to tím, že jsem musel zpomalit CPU. Na to jsou prográmky CPU Lower nebo CPU Killer. Pomohlo to
Radek
Hanis
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hanis »

neměl bys u toho zapnout kompatibilitu?
pravým na exe soubor vlastnosti záložka kompatibilita a tam zapni nin 95 nebo 98,ted neví mjak to tam je :wink:

edit:přesně to je režim kopatibility a tam je tento program spustit v režimu
kompa... pro a vyber win.
MB- MSi KT6V-LSR,CPU:Sempron 2500+-AC Cooper Sillent 2 TC(50°okna@55°burn) rev.2, RAM:1024Mb DDR 400mhz PQI, HDD:120Gb Seagate Baracuda 8Mb, VGA:ASUS R9550 GE/TD 128Mb(460@520), Zdroj:EC 400W,LG GSA-4120b,Repro:Genius SW-5.1 HT
howard
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od howard »

Na Turbo Pascal existuje PATCH, aby fungoval i na rychlych masinach.

Staci hledat -> http://www.google.com/search?q=turbo+pa ... 8&oe=utf-8

Jinak na spousteni starych programu pod dos doporucju DosBox !!! Funguje v nem i Turbo Pascal vyborne.

A jeste jedna vec. Proc se jeste dnes zabyvat Pascalem? Co se naucit Delphi? :-)
Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.
Odpovědět

Zpět na „Windows XP, 2000, NT“