Myslím, že jako prodávající mám právo reagovat na nepravdivou informaci, kterou mi napíše v inzerátu zájemce o zboží.
Když někdo lže o tom, že se zboží, které prodávám, dá sehnat nové levněji, znevýhodňuje a ruší mi prodej.
Nevím, proč by se moje následné vysvětlení mělo považovat za UP post a já měl mít povinnost nechávat celý den lživou informaci škodit bez reakce.
UP posty v bazaru
- StepanPepan
- Začátečník

-
- Wilik
- Administrátor

Re: UP posty v bazaru
Na tvůj inzerát reagoval zájemce - stačilo odepsat, že s jeho nabídkou nesouhlasíš. Jakékoli další "reakce" v dalších příspěvcích jsem proto smazal jako nadbytečný UP post.
- Natural
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Spíš by bylo fajn omezit up posty, protože je tu pár uzivalelu, co prodávají neúspěšně klidně měsíce a některým případům neni vůbec blbý tapetování každý den. 7up postu za týden třeba by bylo fajn. Když už teda nejde udělat to, aby ignore list byl opravdu ignore a tihle zbyteční uživatelé se dali opravdu nezobrazovat.
- StepanPepan
- Začátečník

-
Ten člověk se ptal na něco, co tam bylo jasně napsané a pak si vymyslel, že věci, co prodávám, se dají levněji sehnat nové, což prostě není pravda, žádnou nabídku jsem nedostal. Problém už jsem jasně vysvětlil nahoře - když mi do inzerátu někdo napíše zavádějící nebo nepravdivou věc, která mi poškozuje prodej, měl bych mít právo na ní reagovat.
Co se týká omezování počtu inzerátů od jednoho člověka by asi bylo praktické, například teď má nějaký přeprodejce 17 inzerátů na první straně.
Třeba by bylo možné zavést maximum aktivních inzerátů na 3 až 5 na osobu a taky by se asi dal prodloužit interval na UP posty třeba na dva dny.
Co se týká omezování počtu inzerátů od jednoho člověka by asi bylo praktické, například teď má nějaký přeprodejce 17 inzerátů na první straně.
Třeba by bylo možné zavést maximum aktivních inzerátů na 3 až 5 na osobu a taky by se asi dal prodloužit interval na UP posty třeba na dva dny.
- Jey
- Středně pokročilý

Já jsem pro to, aby se inzeráty nějak seskupovaly (pravidlem). Že tu 2 nebo 3 lidi prodávají celé týdny tunu balastu, každou pitomou věc v samostatném tématu, zaplní celou první stránku bazaru a nemám sílu hledat "kvalitní" inzeráty. Navíc i ostatní inzerenti mají potom jen minimální prostor. Jo a ty up posty taky nějak rozumně.. Hlavně tu první věc.. třeba omezit na 5 inzerátů a šlus..
HANSPAULKA - Hanspaulská liga malé kopané | ROBOCRAFT - web o hře Robocraft | SPACEENGINEERS - web o hře Space Engineers | TUNNGLE - ultimátní nástroj pro hráče | WOTANKS - web o hře World of Tanks | Nechci být ani zpopelněn ani pohřben na území ČR (Česka).
- Thellwin
- Administrátor

Původní dotaz byl zodpovězen.
Změny co se týče nějakého omezení bazaru na počet prodávaných položek v tuto chvíli neplánujeme.
Osobně preferuji prodejce klidně s 50 inzeráty vedle sebe, pokud dodržuje pravidla a dohody, než prodejce co by nejraději měnil 3x denně cenu podle toho jak ho zrovna ofoukne, dělá své inzeráty nepřehledné kvůli neustálém změnám pro změny, nebo dokonce nedodržuje již uzavřenou dohodu.
Pokud by se v tom někdo nebo dokonce více osob poznalo, jde čistě o náhodu a není to téma k diskusi.
Zde LOCK
Změny co se týče nějakého omezení bazaru na počet prodávaných položek v tuto chvíli neplánujeme.
Osobně preferuji prodejce klidně s 50 inzeráty vedle sebe, pokud dodržuje pravidla a dohody, než prodejce co by nejraději měnil 3x denně cenu podle toho jak ho zrovna ofoukne, dělá své inzeráty nepřehledné kvůli neustálém změnám pro změny, nebo dokonce nedodržuje již uzavřenou dohodu.
Pokud by se v tom někdo nebo dokonce více osob poznalo, jde čistě o náhodu a není to téma k diskusi.
Zde LOCK
Goldnoob team proud member!