Poblem s dikem??

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
lukasc
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Poblem s dikem??

Příspěvek od lukasc »

Mam problem. Kdyz pustim jakoukoliv hru, tak uz v menu se mi sekne zvuk i obraz cca na 10 sekund pak se rozjede cca na2 sekundy a pak se zas sekne a zas rozjede atd. Ve windowskach se mi to stalo jen jednou. Mam vsechny ovladace, directx... Domnivam se ze by to mohlo byt neco s diskem. Mam SATA Barracuda 7200ot.. Nez se to sekne tak vyda takovy divny zvuk, jak kdyby chtel zacit nacitat a ono nic :sad: . Poradte prosim
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Re: Poblem s dikem??

Příspěvek od Shit »

lukasc píše:Mam problem. Kdyz pustim jakoukoliv hru, tak uz v menu se mi sekne zvuk i obraz cca na 10 sekund pak se rozjede cca na2 sekundy a pak se zas sekne a zas rozjede atd. Ve windowskach se mi to stalo jen jednou. Mam vsechny ovladace, directx... Domnivam se ze by to mohlo byt neco s diskem. Mam SATA Barracuda 7200ot.. Nez se to sekne tak vyda takovy divny zvuk, jak kdyby chtel zacit nacitat a ono nic :sad: . Poradte prosim
Popis sestavy :devil:
lukasc
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lukasc »

Amd athlon 64 2800+, Ati Radeon 9700pro, 1024MB ram, HD Barracuda 120GB SATA, deska Asus K8v deluxe
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

lukasc píše:deska Asus K8v deluxe
OS XP? S touto deskou už zápasím v kanclu přes půl roku :blee: . Důvod je možná v tom, že Aušus nedělá aktualizaci SATA BIOSu :evil: Používá stále historickou verzi 2.01 :evil: Zkus nastavit v BIOSu Tras manuálně, jelikož si Aušus sám od sebe nastaví při "auto" Tras "SPD-2" :evil: Ta deska stojí bohužel za ho**o ;-) Víc na http://www.planetamd64.com :wink:
lukasc
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lukasc »

A myslíš že update na BIOS neseženu, nebo je to zbytečné? Popřípadě máš link na nanějaký vhodný?
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

lukasc píše:A myslíš že update na BIOS neseženu, nebo je to zbytečné? Popřípadě máš link na nanějaký vhodný?
Update BIOSu jo - stránky Asusu - ale SATA BIOS je furt stejnej :(
lukasc
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lukasc »

Tak jsem preinstaloval vsechny ovladace na desku i Bios,prehodil kabel od Saty do jineho slotu a uz to jede.Tak ted nevim cim to bylo :D . Ale dik. Ja uz to zas videl na formatovani :lol: Se mej
masakr_cz
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od masakr_cz »

lukasc píše:Tak jsem preinstaloval vsechny ovladace na desku i Bios,prehodil kabel od Saty do jineho slotu a uz to jede.Tak ted nevim cim to bylo :D . Ale dik. Ja uz to zas videl na formatovani :lol: Se mej
Mas to delat pojednom at pak wime cim to bylo.
lukasc
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lukasc »

Stejně si myslím,že to bylo ovladačema na Raid. Když se mi to stalo předtím tak jsem taky dělal něco kolem toho :-) . Ale za chvíli se mi to zas posere a budu to zas kutit odznova :down:
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“