Kupil som si graficku kartu MSI NX6600 VTD128 DIAMOND . Ked som potom pre nu naistaloval ovladace forceware 71.22 a spustil stare zname coolbits.reg a skontroloval takty na GPU a VIDEORAM tak mi ukazalo toto : GPU = 400Mhz
VIDEORAM = 600MHz
A pritom aj na krabici tejto karty je napisane ze default takty su
GPU = 400Mhz a
VIDEORAM = 800MHz. Tak mi to nedalo a zvysil som takty na take ake by mali byt default teda 400/800, chodilo v pohode. Potom ked som dalej zvysil takty este viac na 500/1000 islo v pohode ale ked som potom stlacil tlacidlo “restore to default settings” tak mi to uz potom hned hodilo takty ake ma mat orginalne tato karta teda 400/800 ale preco nie hned po naistalovani ovladacov ale az po zvyseni taktov?. A toto iste mi urobilo aj pri ovladacoch 66.93 . Tak nechapem tomu. Inak nemozem zatial tejto karte nic ine vytknut je aj vyborne taktovatelna , dostal som ju az na 560/1140 co si myslim ze to nieje zle a este mam aj VIVO za cenu necelych 6000Kc. ale co s tymi default taktami? Myslite si ze je chybna ta karta? Lebo inak chodi bezproblemovo. Nemohlo by to byt tym ze tie default takty su zle nastavene priamo v BIOSe?
Vopred vam dakujem za rady