Nastavenie TCP/IP vo WIN XP

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
Peon
Nováček
Nováček

Nastavenie TCP/IP vo WIN XP

Příspěvek od Peon »

Prosím poraďte! Dá sa pod WIN XP nastaviť dve WiFi pripojenia (na jednej karte) tak aby bolo možné zapísať odlišné nastavenia v Protokole siete Internet TCP/IP?
Ak áno, tak ako? Potrebujem totiž prepínať medzi dvoma vysielačmi jedného poskytovateľa a nebaví ma stále prepisovať údaje TCP/IP.
Vďaka za každú rozumnú odpoveď.
AMD AXDA1700DUT3C @ 2800 (2269,84MHz) 226,98x10 (1,900V) max.45°C, Prime stable 8hod.; Cooler Arctic Cooling Copper Silent TC upravený, s tunelom; Epox 8rda+ re.1,1 step A3; MEM. Kigston KHX3200AK2_1G; VGA MSI FX5900XT; Creative Audigy Platinum; Enermax EG 465AX-VE(G)FM; WiFi Avaya PC card.
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

některý karty mají ovládací software kterej se používá místo standartního ovládacího panelu a služby v XP (Automatická konfigurace bezdrátových zařízení), a jdou tam vytvořit profily. zatim je moje zkušenost například s ASUSí utilitou naprosto děsná, ale funguje to a je to možná řešení tvýho dotazu
ignorelist: kremrole a dezoláti
Peon
Nováček
Nováček

Příspěvek od Peon »

Vďaka za radu. Už som to vyriešil. Nevšimol som si možnosť nastavenia Advancet , kde je možné pridať ďalšie IP, masky ai brány. Niekedy je ten WIN neprehľadný ak chcem rýchlo nájsť nejaké nastavenia. :oops:
AMD AXDA1700DUT3C @ 2800 (2269,84MHz) 226,98x10 (1,900V) max.45°C, Prime stable 8hod.; Cooler Arctic Cooling Copper Silent TC upravený, s tunelom; Epox 8rda+ re.1,1 step A3; MEM. Kigston KHX3200AK2_1G; VGA MSI FX5900XT; Creative Audigy Platinum; Enermax EG 465AX-VE(G)FM; WiFi Avaya PC card.
pavduf
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavduf »

zombux píše:některý karty mají ovládací software kterej se používá místo standartního ovládacího panelu a služby v XP (Automatická konfigurace bezdrátových zařízení), a jdou tam vytvořit profily. zatim je moje zkušenost například s ASUSí utilitou naprosto děsná, ale funguje to a je to možná řešení tvýho dotazu
Ten soft, ale myslím, neumožňuje přepínat IP,masku, bránu, ap., ale jen přepínání na různé AP.(teda aspoň ten, co mám já - WLAN k xi-626)
Toshiba Satellite
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“