Samovolne odpojeni od netu.(eurotel cdma)

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
Jan Machalík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Samovolne odpojeni od netu.(eurotel cdma)

Příspěvek od Jan Machalík »

Nazdar machri,

dnes dopoledne sem se pripojil na net.Asi po 15-20 min me to samovolne odpojila a nehodilo to ani zadnou chybu.Tak jsem vyndal modem za site a pc, smazal ovladace nainstaloval znovu, pripojil sem se a zase po 15-20 min samovolne odpojeni.Ve vlastnostech internetu jsem samozrejme vyskrtnul odpojeni po necinosti 20 min.Takova lama nejsem.Poradite nekdo ?

Diky
SilentiumPC Regnum RG6V ARGB | Asus TUF Gaming B550M-Plus | AMD Ryzen 5 3600X | 16GB DDR4 Patriot Blackout 3600MHz CL17@3733MHz CL16 | ASRock Radeon RX 5600 XT D2 | Samsung 980 Pro Nvme 512GB | Crucial MX500 1TB SATA | Toshiba 3TB | Corsair TX750 | ARCTIC Liquid Freezer II 360 |
Zero
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zero »

Dela to sam ET a to jak u CDMA tak u GPRS pokud neprojevujes "dostatecnou" aktivitu.Ja to vyresil ICQ,jeho neustale se obnovujici reklamy mi zajistili neodpojovani ;)
QDI Advance 10E(VIA Apollo Pro 133A),VIA Cyrix III 600Mhz,256Mb 133 Sdr VIA we connect...aby Vas kompl sqele hell...
Jan Machalík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Jan Machalík »

Zero píše:Dela to sam ET a to jak u CDMA tak u GPRS pokud neprojevujes "dostatecnou" aktivitu.Ja to vyresil ICQ,jeho neustale se obnovujici reklamy mi zajistili neodpojovani ;)

A kua co je et do toho ??At me nes.....Ja si snad platim za sluzby a voni to takhle sprasi.Ale beztak si myslim, ze to je blbost, ja mel zaply icq download accelerator a stejne se to odpojilo.Projistotu jsem ve spravci zarizeni vypnil aby se korenovy rozbocovac usb neodpojoval kvuli setreni energie..Tak uvidim.
SilentiumPC Regnum RG6V ARGB | Asus TUF Gaming B550M-Plus | AMD Ryzen 5 3600X | 16GB DDR4 Patriot Blackout 3600MHz CL17@3733MHz CL16 | ASRock Radeon RX 5600 XT D2 | Samsung 980 Pro Nvme 512GB | Crucial MX500 1TB SATA | Toshiba 3TB | Corsair TX750 | ARCTIC Liquid Freezer II 360 |
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“