Změna fsb u DURONa
Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee
- Jirin
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Změna fsb u DURONa
Jde nějak pomocí můstků na duronovi 1400 nastavit fsb 166 nebo 200 MHz.
Předem díky za odpověd...
Jirin
Předem díky za odpověd...
Jirin
- test11
- Začátečník

- Jirin
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- test11
- Začátečník

No
Nejsem si úplně jistej, kdyžtak ať mě někdo opraví, ale řekl bych že autodetekce fsb procu probíhá na základě modelovýho čísla procáku, řek bych že to na můstkách neni.
Asus A7V880, 512MB Winbond PC3200 + 512MB Seitec PC3200 dual chanel 2-3-3-7, AXP Thorton 2400+(2GHz)@2.2GHz FSB169, Vcore 1.65V, cooled By Thermaltake Volcano 7+, Hercules Radeon 9800 non-pro
SB Audigy2
Powered By Fortron 350W
SB Audigy2
Powered By Fortron 350W
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tak tuhle frekvenci PCI snad ani nemůže uchodit... Nebylo by od věci napsat, co máš za desku. Třeba se tam musí kvůli přepnutí na vyšší základní FSB (166) přepnout jumper, jako to mám třeba u své desky já. To pak upraví děličky a můžeš jít s FSB výš při rozumných frekvencích na PCI a AGP...jiri.jasa píše:Mam blbou desku, ktera to neumi... Nastavim maximalne 165 MHz pri silenym AGP (82,5 MHz) a PCI (41,25 MHz)...test11 píše:Niak, nastav v biosu.
Fakt to nejde udelat nejak hardwarove???
Jirin
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou

Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
- Victor
- Začátečník

Jasná věc. Napiš co máš za čipset a budem vědět víc. Jestli VIA KT266 (což pochybuju), tak to je konečná. No a když KT333 a výš, tak hledej jumper na desce. (sorry, ale v SIS a jiným čipsetech se moc neorientuju)TomV píše:Tak tuhle frekvenci PCI snad ani nemůže uchodit... Nebylo by od věci napsat, co máš za desku. Třeba se tam musí kvůli přepnutí na vyšší základní FSB (166) přepnout jumper, jako to mám třeba u své desky já. To pak upraví děličky a můžeš jít s FSB výš při rozumných frekvencích na PCI a AGP...
- Jirin
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Mam desku Gigabyte 7vt600 1394 a procak Duron 1400 a jak vite, tak uz se to tady na poradne resilo... Jde to teda nejak harwarove prepnout na 166? JirinVictor píše:Jasná věc. Napiš co máš za čipset a budem vědět víc. Jestli VIA KT266 (což pochybuju), tak to je konečná. No a když KT333 a výš, tak hledej jumper na desce. (sorry, ale v SIS a jiným čipsetech se moc neorientuju)TomV píše:Tak tuhle frekvenci PCI snad ani nemůže uchodit... Nebylo by od věci napsat, co máš za desku. Třeba se tam musí kvůli přepnutí na vyšší základní FSB (166) přepnout jumper, jako to mám třeba u své desky já. To pak upraví děličky a můžeš jít s FSB výš při rozumných frekvencích na PCI a AGP...
- Orbithek
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Myslím,že to nejde...Už se to tady řešilo.....Já tu desku měl a už ji raději vyměnil,jelikož jsem chtěl taktovat....Tu FSB si deska odvozuje od procesoru,jestliže tvůj Duronek jede na FSB 133,můžeš hýbat s FSB v rozmezí 133-165
Mam desku Gigabyte 7vt600 1394 a procak Duron 1400 a jak vite, tak uz se to tady na poradne resilo... Jde to teda nejak harwarove prepnout na 166? Jirin
Apple Macbook Pro M3 Max - 16,2" Liquid Retina XDR lesklý 3456 × 2234 px, 120 Hz, RAM 48GB, Apple M3 MAX 40jádrová GPU, SSD 1000GB ,REPRO/ KRK Rokit 7G4 Mouse/Logitech MX Anywhere 3S Graphite, Klávesnice/ Logitech MX Keys Mini Minimalist Wireless Illuminated Keyboard, MONITOR/ 27" Apple Studio Display