spoštěcí disketa (soubory)

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
krizovka
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

spoštěcí disketa (soubory)

Příspěvek od krizovka »

Můžete mi někdo poslat na m.krizovka@seznam.cz soubory ze spoštěcí diskety na XP.Mam asi nějak nakopnutej Windows a mně to nechce vytvořit.A budu potřebovat rozdělit disk přes Fdisk. Dík :D
CPU: Pentium 4 3.0GHz Cooler Master Hyper 48 KHC-L91-U2 MB:ASUS P4P800 SE VGA:Asus 6600 GT/TD RAM:2x 1024 DDR 400Mhz Kingston(DualChannel) HDD:640GB Western S-ATA 16MB MECHANIKA:DVD+CDRW NET:Wifi 3/2 ZDROJ:Fortron 350W 12cm ventilátor SATA MYŠ:Logitech MX 1000 laser
Intelman
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Intelman »

FDISK je jen u WinME a Win9x. XP má 6 spouštěcích disket a disk se dělí při instalaci. Nabootuj z CD.
krizovka
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krizovka »

Intelman píše:FDISK je jen u WinME a Win9x. XP má 6 spouštěcích disket a disk se dělí při instalaci. Nabootuj z CD.
A jak to,že já jsem ho už mněl ten FDISK spuštěnej na XP.
CPU: Pentium 4 3.0GHz Cooler Master Hyper 48 KHC-L91-U2 MB:ASUS P4P800 SE VGA:Asus 6600 GT/TD RAM:2x 1024 DDR 400Mhz Kingston(DualChannel) HDD:640GB Western S-ATA 16MB MECHANIKA:DVD+CDRW NET:Wifi 3/2 ZDROJ:Fortron 350W 12cm ventilátor SATA MYŠ:Logitech MX 1000 laser
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Link na spouštěcí diskety WXP je ve FAQ :wink:
Intelman
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Intelman »

krizovka píše:
Intelman píše:FDISK je jen u WinME a Win9x. XP má 6 spouštěcích disket a disk se dělí při instalaci. Nabootuj z CD.
A jak to,že já jsem ho už mněl ten FDISK spuštěnej na XP.
FDISK je na spouštěcí disketě pro Win9X a WinME. Možná si jí použil před instalací WinXP a pak už oddíly navytvářel. U XP se vytváří oddíly během instalace a to buď po nabootování všech šesti disket, před instalací z CD a nebo po nabootování z CD, kdy se zavede to samý, jako z těch disket. Je to stejný. Diskety potřebuješ jen když nemáš možnost nabootovat z CD.
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“