http://www.cdr.cz/#13445
Byla by to jedna z možností, jak prodloužit život umírajícímu s.478
Je to spíš takova specialita, ale za vyzkoušení by to asi stálo

Pentium M má special chladiče, takze nejaka moznost určite budeAllatutti píše:ja doufam ze vyrobci se zamerej i na takove moznosti upgradu, neni to spatnej napad ale jediny co jsem z toho nepochopil je jak se tamudrzi chladic??

To je opravdu celkem nereálny, nezapomen na uplne jinou architektury A64 a "klasa" athlonu, pametovej radič v cpu apod...Allatutti píše:Skoda ze neco takovyho neudelaj pro AMD treba misto socky A na 393 pro 64 Athlony to by byla krasa

Uplne s tebou suhlasim... Ale 64bit je k nicomu a aj dlho este bude. Skor by som privital FSB 800MHz a HT.... Bolo by to uzasne...Digitaldoom píše:mě ani tak nejde o to že by to nehřálo...mě jde o výkonP-M1,5@2,5 nakope exelentně prdel i AMD FX a to s minimem tepla a s mizivou spotřebou
.. prostě jestli tohle projde....nevidim jedinej důvod koupě AMDček (nemyslim to jako flame) prostě se mi zdá že intel trochu marketingově usnul na růžích, má skvělé CPU a zrovna je moc nepropaguje, AMD má stejně dobré CPU ale znaj ho všici díky nafouknuté bublině 64bit.... Intel by se na tohle měl zaměřit... Pentium M je tak dobrej procesor že proti tomu AMD nemá zhola nic....nevim ...přidat mu 64bit byla by to naprostá bombaaaa
No myslim ale že můžeme býti klidní...kdoví zda a kdy se to vůbec objeví na trhu
každopádně je to dobrej nápad...hlavně mě zaujalo možnost použití 400 pamětí ! u všech desek pro P-M co sem koukal byly pouze 333!