Celeron 2.2 GHz na 3,0 GHz - slabe?
- leguan
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Celeron 2.2 GHz na 3,0 GHz - slabe?
Caute, caute!
Chcem sa opytat skusenejsich taktovacov. Mam MB Abit IC7-E a Celeron 2200. Podarilo sa mi ho dat na 3.0 (2993 MHz) s BOXovanym chladicom. Teplota sa pohybuje okolo 55-60°C. Je to max? Planujem si kupit nejaky celomedeny chladic a dat to na 3.2, pripadne vyssie. Co vy na to?
Chcem sa opytat skusenejsich taktovacov. Mam MB Abit IC7-E a Celeron 2200. Podarilo sa mi ho dat na 3.0 (2993 MHz) s BOXovanym chladicom. Teplota sa pohybuje okolo 55-60°C. Je to max? Planujem si kupit nejaky celomedeny chladic a dat to na 3.2, pripadne vyssie. Co vy na to?
Celeron 2200@3000,ABIT IS7E, 512MB DDRAM 333,Seagate SATA 80GB,G4MX440, 2x17" Nokia/Belinea
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Re: Celeron 2.2 GHz na 3,0 GHz - slabe?
No muj nazor na taktovani P4 Celeronu je takovej, že je to snad zbytečny... Rozdil je ve vykonu je tak malej, že to za to snad ani nestoji. Snad jen pokud hodne komprimuješ audio a video..... Jinak je Celeron porad "kancelarskej" procesor ...leguan píše:Caute, caute!
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- leguan
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Celeron 2.2 GHz na 3,0 GHz - slabe?
Dik za odpoved!
Ja som si Celerona ani na 3D vykon nekupoval. Skor ma zaujimal kancel. vykon. Komprimovanie videa ma o chvilu caka,tak hadam tam bude nejaka zmena. A ako to je AMD/INTEL v kancelarskych apps? AMD je aj tam rychlejsie?
S pozdravom
:LEGUaN
Ja som si Celerona ani na 3D vykon nekupoval. Skor ma zaujimal kancel. vykon. Komprimovanie videa ma o chvilu caka,tak hadam tam bude nejaka zmena. A ako to je AMD/INTEL v kancelarskych apps? AMD je aj tam rychlejsie?
S pozdravom
:LEGUaN
Celeron 2200@3000,ABIT IS7E, 512MB DDRAM 333,Seagate SATA 80GB,G4MX440, 2x17" Nokia/Belinea
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Pokud ti jde o komprimovani čehokoliv, tak tam se počítá kazdej MHz takze pokud jede Celer na 3GHz tak jedine dobre... Muj osobni nazor na AMDxIntel v kanclu je takovej, že je to uplne jedno.....
Rozhodne většinou cena .... na "běžný" kancl aplikace staci nejlevnejsi Celeron nebo nejlevnejsi XP(Duron) na trhu....
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- FERRO
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
co pořát rýpete do CELERA, já si na něj nemůžu stěžovat!!!vše mi běží v pohodě! Ne každý má na čisté P4 a né každy chce AMD!!!
PC: CPU Intel i9 9900k, MB MSI Z390 Tomahawk, RAM Crucial
Ballistix Red 32GB , GPU GeForce GTX 1070, HDD Samsung 970 EVO PLUS, zdroj SEASONIC 850W
NTB: Asus K73S CPU
Tel: Samsung Galaxy S10+
Ballistix Red 32GB , GPU GeForce GTX 1070, HDD Samsung 970 EVO PLUS, zdroj SEASONIC 850W
NTB: Asus K73S CPU
Tel: Samsung Galaxy S10+
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Nikdo ti do nej "nerype" - jen tu konstatuju ze rozdil mezi 2,2 celerem a 3,0 je v drtivej vetsine aplikaci uplne mizivej... Pokud ti staci, tak bud rad a je toFERRO píše:co pořát rýpete do CELERA, já si na něj nemůžu stěžovat!!!vše mi běží v pohodě! Ne každý má na čisté P4 a né každy chce AMD!!!
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele: