kedze asi viacero ludi planuje kupovat takuto kombinaciu, tak napisem (nielen) moje problemy.
zaobstaral som si zostavu :
MSI K8N SLI Platinum
AMD64 3000+ s939
2x Kingmax DIMM 256MB DDR 433MHz CL2.5
(za RAMky ma pls nezvozte, penazi nebolo vela

Najprv som ju nechal zabehnut na default a potom, ze skusim kolko to zvladne. Zacal som zvysovat FSB a po 219MHz to islo v pohode (HT 4x, FSB:RAM - 1:1), Prime som nechal bezat aj 8,5 hodiny - bez problemov. No viac uz v BIOSe nastavit neslo. Akonahle som dal 220 MHz, nenabehol ani POST. Skusal som zvysovat napatie, pouzit delicku na RAMky, HT ... nepomohlo nic.

Zabrowsoval som po nete a na jednom fore som sa docital, ze niektore tieto dosky od MSI maju super featuru, ze startuju so standardnym napatim pre CPU a zvysuju ho zrejme az potom. Na tom fore, to chlapik meral a nakoniec vyriesil vcelku drsne, ked pripojil na dosku jeden odpor, nieco s niecim spojil a zvysil napatie z 1.4V na 1.54V (tusim ... uz si to moc nepamatam a nechce sa mi to hladat).
Skusal som teda potom pretaktovavat vo Win cez ClockGen ... 220MHz pohoda, teraz mam 225, viac som zatial neskusal. Chcem sa teda spytat, ci sa s tymto nestretol este niekto, pripadne ci nemate nejake dalsie info (napr. ci by sa toto dalo vyriesit novsim BIOSom (ak ho vydaju