Silencer na radeon 9800Pro 128MB

Vše co se týká chlazení vzduchem - větráčky, ventilátory, žebrované pasivy, atp.

Moderátor: morke

Odpovědět
johnier
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Silencer na radeon 9800Pro 128MB

Příspěvek od johnier »

Mam sapphire radeon 9800pro a chtel bych se zeptat jestli nekdo nevi zda na to pujde AC silencer 3? Pišou že jde jen na 9800XT a Pro 256MB ale ten rozdil mi pripadá jen v chlazení pamětí!! právě že bych chtěl taktovat tak bych to chlazení pamětí ocenil! Ten silencer 1 me připadá docela slabší!! dik za radu
romco
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Silencer na radeon 9800Pro 128MB

Příspěvek od romco »

johnier píše:Mam sapphire radeon 9800pro a chtel bych se zeptat jestli nekdo nevi zda na to pujde AC silencer 3? Pišou že jde jen na 9800XT a Pro 256MB ale ten rozdil mi pripadá jen v chlazení pamětí!! právě že bych chtěl taktovat tak bych to chlazení pamětí ocenil! Ten silencer 1 me připadá docela slabší!! dik za radu
Ako máš zoradené pamäte do L či sú v jednej rade,
a máš problém zmerať parametre, kde je čo umiestnené na grafike ?
Na stránke máš celý náčrt a presné rozmry.
http://www.arctic-cooling.com/downloads ... r_ati3.pdf
johnier
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od johnier »

dik za radu ale zatim mam kartu v PC a tak ju nemužu přesně změřit! pravě že mam paměti do L tak se mi zdá že by to pasovat mělo!! A taky bych se chtěl zeptat jestli je tento silencer 3 výkonnější jak klasiciký silencer rev.3
MAN
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MAN »

Tak vyndej kartu z PC, zmer a porovnej to ne?
Ale s rozdilem rev. 3 ti neporadim, na to ja nejsem :(
romco
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od romco »

johnier píše:dik za radu ale zatim mam kartu v PC a tak ju nemužu přesně změřit! pravě že mam paměti do L tak se mi zdá že by to pasovat mělo!! A taky bych se chtěl zeptat jestli je tento silencer 3 výkonnější jak klasiciký silencer rev.3
Tam je jediny rozdiel v rozpolozeni chladica, to znamena ze ano je vykonnejsi, ked chladi aj pamate, lebo silencer rev.3 nefuka na pamate, a ten o ktorom uvazujes ma spolocny chladic, ktory je ofukovany vrtulou......
Odpovědět

Zpět na „Vzduch“