Neustale mi zamrzaju Windows!

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
forrest
Začátečník
Začátečník

Neustale mi zamrzaju Windows!

Příspěvek od forrest »

Pri beznej praci vo Windows XP mi v roznych intervaloch (niekedy po 10 minutach, niekedy po 2 hodinach) zamrznu Windows XP a to takym sposobom, ze sa neda nic robit, ani hybat s mysou ani vyvolat "spravcu uloh". Uz som skusal vazne vsetko - spyware ziadny, virus ziadny, RAM bez chyb, vypnutie AGP8x a Fastwrite a stale rovnaky problem. Istu dobu system nemrzol (asi mesiac), ale potom bezdovodne opat...
Uz som z toho vazne zufaly..
Poradi mi niekto nieco rozumne? Nie rady typu - skus ad-aware a podobne..
Dakujem!
forrest
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od forrest »

este dodam teplotu CPU pri idle: 57° C.. Je to normalna teplota? Ale myslim, ze nie je natolko vysoka, aby to mrzlo kvoli nej..
A Windows som prave nahodil na novo - cez noc nezamrzli, rano som asi 10 minut nieco robil a zase. Popritom mi bezi stahovanie cez P2P - nemoze byt na pricine aj to?
Max Casper
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Max Casper »

Zkoušel si zkontrolovat paměti memtestem?
Zkoušel si Prime95? Jakej máš zdroj?

//edit: paměti máš O.K. koukám :? Jeden komp mi dělal to samý a bylo to deskou, bohužel. :(

//edit2: Já mám teplotu procesoru 56 Idle.
CPU: AMD Ryzen 7 5800X MB: GIGABYTE B550 AORUS PRO AX RAM: Crucial 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 Ballistix Red HDD: Samsung 970 PRO 512GB & Crucial m4 128GB & Crucial MX500 1TB SSD VGA: MSI GeForce GTX 1660 Ti GAMING X 6G DVD: Samsung SH-S203B PSU: Corsair RM650x (2018) Case: Bigtower Chieftec BA-01B-B-SL LCD: 2x 27" Iiyama XB2783HSU-B1DP OS: Win 10 64b
forrest
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od forrest »

Prime95 som neskusal..teplotou procesora to myslim nebude..zdroj - 350W..ale zdrojom to tiez nebude - to by Win restartovali a nie mrzli..
Ale dik za snahu..ma niekto ine riesenia?!
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Digitaldoom »

jo skus naravt všechen hardware na default a uvidíme... :) jinak pochybuji že je tohle chyba softwaru :(
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

asi bych zkusil pujcit a vymenit desku... -X series :blee: pripadne i ten zdroj... buhvi co tam obcas pusti... zvlast jestli je to nejaky no name...

reinsatanaci woken si predpokladam zkusil a VIA ovladace mas taky nasatanovany...
forrest
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od forrest »

Jeden clovek mi poradil este toto:

pokud to P2P navazuje a udržuje víc, než 20 připojení, tak důvodem zamrzání je překročení toho limitu...potřebuješ TCPIP patch... www.lvllord.de

a vzhladom k tomu, ze som vypol stahovanie a nemrzne to (zatial), tak moze byt pricina vazne v tomto..Aky mate na to nazor? Skusil som dat aj RAM do ineho slotu, tak mozno aj to pomohlo..Zapnem stahovanie, uvidim a potom napisem..Nerad by som (a ani nemam moznosti) menil rovno dosku a zdroj... :cry:
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“