Které AP vybrat?!?!

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
hudecek.jiri
Začátečník
Začátečník

Které AP vybrat?!?!

Příspěvek od hudecek.jiri »

Čau lidi. Chtěl bych se vás zeptat který s těchto AP mám rači koupit!! Jedná se o
-OvisLink WL-1120AP 802.11b AP Bridge Repeater Client
-Edimax Wireless EW-7206APB AP/WDS/BRID

Předem díky za nějaké návrhy a za info ohledně těchto produktů.
Procák: AMD atlon 1800+@3200+ 2,21GHz, Deska: Asus A7N8X-X (uber bios), Ramky: samsung 256MB, Disk: 2x80Gb Maxtor, Grafárna: Jetway Ati RADEON 9550 O/C ultra, Palírna: Liteon
hudecek.jiri
Začátečník
Začátečník

popřípadě mě poraďte nějaké jiné. Předem díky
Procák: AMD atlon 1800+@3200+ 2,21GHz, Deska: Asus A7N8X-X (uber bios), Ramky: samsung 256MB, Disk: 2x80Gb Maxtor, Grafárna: Jetway Ati RADEON 9550 O/C ultra, Palírna: Liteon
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

kup toho Ovise, mám doma a spokojenost, nicméně by se hodilo vědět na co to chceš použít aby se líp radilo
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
hudecek.jiri
Začátečník
Začátečník

Je to pouze na internet doma. Vzdálenost od vysilače je tak 600-700 metrů a od PC na střechu to mám 5m. Přímá viditelnost není, vadí mě tam hřeben střechy. Přenosovou rychlost budu mět tak 64 někdy možná 128.
Teď sem se dočetl že se ten OvisLink přestal vyrábět a že jsou potom problémy při reklamaci?! Ono asi záleží na kusu, protože někteří jedinci s ním mají nehorázné problémy. To sem asi nemusel zakládat nové téma :oops:
Prince
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Prince »

hudecek.jiri píše:Je to pouze na internet doma. Vzdálenost od vysilače je tak 600-700 metrů a od PC na střechu to mám 5m. Přímá viditelnost není, vadí mě tam hřeben střechy. Přenosovou rychlost budu mět tak 64 někdy možná 128.
Teď sem se dočetl že se ten OvisLink přestal vyrábět a že jsou potom problémy při reklamaci?! Ono asi záleží na kusu, protože někteří jedinci s ním mají nehorázné problémy. To sem asi nemusel zakládat nové téma :oops:
no ja mám taky toho Ovise a má v sobě integrovanej dvouportovej switch.tak jen aby si to věděl.jinak bezproblemů a dokonce se mi i docela libí i jeho OS.
Intel i5-4570 ES + Coolermaster Hyper 212 Plus l Gigabyte GA-Z87-HD3 l 2x 4GB DDR3 Crucial Ballistix Tactical CL8 1600Mhz l
MSI GeForce GTX 1060 AERO ITX 6G OC l Samsung SSD 850 EVO - 250GB | HDD 250 + 1000 GB SATA II l Seasonic S12II-620 620W l Fractal Design Define R3

Logitech G502 + G413
shadow Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shadow Walker »

Ja mam toho edimaxe akorat 14 je to switch a jeste ap je 54Mbit a jsem docela spokojenej sice po reklamacce ale jinak facha nadherne za ty prachy 2200 je to parada 8)
pavduf
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavduf »

Těch OvisLinků jsem již několik montoval a bez problémů?

Kde jsi četl, že si již přestaly vyrábět?
Toshiba Satellite
hudecek.jiri
Začátečník
Začátečník

je to na ( http://www.wifiobchod.cz/good.php?goodId=95 ) pod názvem (OVISLINK do reklamace ???--7.3.2005). Ještě psali že na domovských stránkách už nejsou informace o AP. Toto sem nezkoumal, jsou to jen informace, které nejsou 100% podložené :?
A nějaké jiné AP které by ste mě mohli doporucit, nebo které by me stacilo na mou síť?! díky za info
pavduf
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavduf »

Já používám jen tyto nebo ještě Compex WP11B+, ale ten je s routrem.
Toshiba Satellite
hudecek.jiri
Začátečník
Začátečník

Na domovských stránkách jsou informace o ap OVISLINK, takže to možná asi určitě bude nějaký kec.
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“