Geoforce MX 440

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
gigabajt
Nováček
Nováček

Geoforce MX 440

Příspěvek od gigabajt »

Moje sestava:
Celoron 800Mhz,SDRAM 128MB,Geoforce MX 440 64MB,Maxtor 40GB

Zajímalo by mně ,jestli je normální když se mi při této sestavě seká hra Collin McRae rally2!!!!!!!!!!Nejvíc se hra seká při načtení každé RZ.Když jedu stejnou RZ třeba 3x,tak se hra už tolik neseká.Do nedávna jsem ještě používal grafickou kartu Matrox Milenium G400 32MB,ale přechod na Geoforce mě prakticky nepomohl :( Dřív sem taky zkoušel zformátovat PC,ale ani toto mě moc nepomohlo...Zajímalo by mně,jestli třeba nemám něco nastavit v Biosu nebo v nastavení Nvidii ve Windows????
random
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od random »

Ako najpravdepodobnejsia pricina "sekania" sa mi javy nedostatok pamate RAM... 128MB je uz naozaj malo.... :( ...... system potom musi ukladat data na disk a to samozrejme zdrzuje, pretoze je o hodne pomalsi ako pamat RAM.....
Investuj este aspon par korun do pamate RAM.... urcite to pri praci a zabave poznas...... :wink:
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
K!ll3r
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od K!ll3r »

presne jak pise random , to sekani je zpusobeno swapovanim a ukladanim dat na disk , misto na ram , kup ramku , nebo si nekde pujc a uvidis to sam :wink:
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“